Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz tutmasına karşı bilezik !!!
yanlız bunun üstüne kıyıdan avlanma çalışmalarıma biraz daha ağırlık verdim, yarın akşam inşallah bi mırmır denemesi yapıcam, tutarsam ilk balığım senin için olsun abi Smile
Bul
alien13 yazdı:yanlız bunun üstüne kıyıdan avlanma çalışmalarıma biraz daha ağırlık verdim, yarın akşam inşallah bi mırmır denemesi yapıcam, tutarsam ilk balığım senin için olsun abi Smile

eyvallah kardeşim, şimdiden rastgele diyeyim sana.

sırtı çekme olayı; tekneden veya bottan oltayı sallayıp (sasi, kaşık, çapari vs.vs.) devamlı hareket halinde olmak yani oltanın devamlı teknenin peşinden gelmesi, yani devamlı hareket halinde olacağın için deniz tutması olayı da yokSmile) eğer kürekli tekneye devam ederseniz allah kollarınıza kuvvet versin demekten başka çare yokSmile))

bence iki seferi birleştirip tek sefer yapın ama motorluyla çıkıp devamlı sırtı çekin bari, en azından bir müddet. sonra şu deniz tutmasını yenerseniz bana da haber verinde bende ona göre rahatlayımSmile))
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:
alien13 yazdı:yanlız bunun üstüne kıyıdan avlanma çalışmalarıma biraz daha ağırlık verdim, yarın akşam inşallah bi mırmır denemesi yapıcam, tutarsam ilk balığım senin için olsun abi Smile

eyvallah kardeşim, şimdiden rastgele diyeyim sana.

sırtı çekme olayı; tekneden veya bottan oltayı sallayıp (sasi, kaşık, çapari vs.vs.) devamlı hareket halinde olmak yani oltanın devamlı teknenin peşinden gelmesi, yani devamlı hareket halinde olacağın için deniz tutması olayı da yokSmile) eğer kürekli tekneye devam ederseniz allah kollarınıza kuvvet versin demekten başka çare yokSmile))

bence iki seferi birleştirip tek sefer yapın ama motorluyla çıkıp devamlı sırtı çekin bari, en azından bir müddet. sonra şu deniz tutmasını yenerseniz bana da haber verinde bende ona göre rahatlayımSmile))

Tavsiyeni denemeye çalışıcam abi, bide bazı haplar varmış, onlardan denicem, inşallah bi çözüm buluruz, hadi şimdi yaz olduğu için arada denizi dalgasız görüp sandala atlıyoruz ama son bahar itibariyle artık deniz daha da dalgalanır, bi çözüm lazımm
Bul
alien13 yazdı:Tavsiyeni denemeye çalışıcam abi, bide bazı haplar varmış, onlardan denicem, inşallah bi çözüm buluruz, hadi şimdi yaz olduğu için arada denizi dalgasız görüp sandala atlıyoruz ama son bahar itibariyle artık deniz daha da dalgalanır, bi çözüm lazımm

bir çözüm lazım ki hemde ne lazım, deniz balığı tutmak için 300 gidiş-300 dönüş toplam 600 km. yol yapıyorum, birde bu "fosurtu" yüzünden k.çımıza baka baka geri dönmek olmuyor yani çaresini bulalımda adam gibi gidip, adam gibi dönelim dimiSmile))

çözümü bulursanız muhakkak beni haberdar ediniz, minnettar kalır, bende sizin için balık tutarım. ama ilk çıkacak balık herzaman kızımın olacaktır belirteyimSmile)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27 Eylül Preveze Deniz Zaferi ve Deniz Kuvvetleri Günü Woiwodia 5 3,388 29-09-2013, 12:07
Son Yorum: YaKaMoZ
  Deniz cini Karakoncolos Woiwodia 17 4,316 08-01-2013, 00:02
Son Yorum: Woiwodia
  Deniz Fenerleri Woiwodia 16 3,365 15-10-2012, 18:14
Son Yorum: bucalıfikret
  Türkçe Deniz İsimleri Woiwodia 12 2,668 04-09-2012, 23:14
Son Yorum: bahriyeli
  Denizcilikte rüzgar ve deniz durumu Woiwodia 21 6,250 03-09-2012, 20:08
Son Yorum: orhanekmekci
  BlueChart Atlantic V9.5 Deniz Derinlik Haritası sansar3535 27 9,941 25-05-2011, 15:21
Son Yorum: meydanpey
  Lez'in (kaykay) Deniz dibindeki korkunç görüntüsü Lakerda 20 5,530 10-11-2009, 00:09
Son Yorum: ufuktan26
  midye ve karides vb. deniz ürünlerine haram diyenlere ozoca51 14 4,840 07-11-2009, 17:37
Son Yorum: bucalıfikret
  deniz yılanı LeVrEkCi 3 2,038 06-11-2009, 23:59
Son Yorum: deniz aşığı
  Deniz suyu LeVrEkCi 1 1,697 10-12-2008, 02:10
Son Yorum: çatalca 84

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi