Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
en son acılan konular ve cevaplar bölümü !!
daha önce bu konu anketle oylandı ve sonuç ilk 10 kapalı olsun çıktı sebebide o zaman site yavaştı ilk 10 kapanınca hızlandıgı için hızı tercih etti herkes tek sebeb başka siteler olayı degil en iyisi bu konuyu fisherman gelince o çözsün kendisi 2 gün yok geldiginde bu yazılanları okuyacak duruma göre hareket edecektir.
şimdi anket yapılsa sanırım ilk 10 açık olsun yönünde olacaktır açıkçası bende o yönde oy kullanırım ama nedenleri sonuçları fisherman açıklayacak ve kararı o verecek pazartesi konu çözülür
Bul
Fark ettimde ilk sayfadaki mesajlar bölümüne epey alışmışız ve rahat gelmiş diğer taraflara bakmıyordum sadece oradan takip ediyordum. Tüm esajlara tıkladığımda kaçırdığım mesajlar olduğunu fark ettim onlarıda okudum. Ben tam karar veremedim olsunmu olmasın mı diye. Eğer olursa yine diğer mesajları kaçıracağım galiba çünki Tüm Mesaajlara tıklamak zor gelecek ozaman
Bul
arkadaşlar eski şekline getirdik siteyi fakat lütfen konuları kaçırmamak için en baştaki tüm mesajlar ve yeni mesajlar bölümünden konuları takip edin konu kaçıyor yani her iki şeklide kullanmış oluruz o zaman
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  !!!!!!!eski konular!!!!!!!! LeVrEkCi 14 3,117 12-11-2008, 20:30
Son Yorum: rusan
  Sitenin eksiği - son eklenen konular alien13 8 1,788 27-12-2007, 21:52
Son Yorum: alien13
  İMZA BÖLÜMÜ HAKKINDA LeVrEkCi 0 1,422 06-01-2007, 10:56
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi