Yorumları: 2,342
Konuları: 160
balikoltasi yazdı:Güzel balıklar. bugun bende karşındaydım. gündüz bitane gırgır sizin o tarafta neredeyse kıyıya ağ attı. benim o tarafta tık yok. gündüz biraz istavrit yaptı. akşamüstü şakşak yapıp attım ama yine tık demedi. balık çoğalacağına azalıyor hayret edilecek bir durum.lüfer zaten hayal. olsa iri istavrit olur kıyıda.yani anlayacağın balık keyifsiz, ben keyifsiz bu aralar...
Şimdi gitsem çinekop vardır. Ama bugün mola. Dün peş peşe 3 tane çektim. Sonra yandaki abi sarıkanat düşürdü. Sonra bir tane zokasını kesti. Tamam bugün balık var derken gırgırla beraber çinekop sarıkanat işi yattı. Balık kesti.
Sizde olmayabilir bizde de kıyıda kalmadı. Açıktaki balığı çekiyoruz. Oda ışık olmazsa gelmiyor. Balık derinde ağızlarından hep yüzey balıkları çıkarken ,tekir çıkmaya başladı.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bereketli olsun Hüseyin. Gırgır işi bozmasaymış daha keyifli olacakmış belli ki ama kısmet işte. Rastgele daha bollarına inşallah..
Yorumları: 935
Konuları: 55
tebrikler,
bu ara çok iri istavrit var boğaz girişinde..
zıpkınla vurmak için değmez fakat çapari vb olabilir
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Can ARSLAN yazdı:tebrikler,
bu ara çok iri istavrit var boğaz girişinde..
zıpkınla vurmak için değmez fakat çapari vb olabilir
Abi bırak istavriti delme bari

)
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Aynı irilikteki istavrit sarayburnundada var yavru balıkları tohumları su üstü yapıyor balıkta su üstünden alınıyor
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
hüseyin tebrikler çok süper bir av olmuş,yemliklerinde maşallahı var,tam yemelik....
afiyetler olsun,rastgele...
Yorumları: 394
Konuları: 16
oh nazar değmesin biz seni izlemeye devam ediyoruz