Yorumları: 41
Konuları: 7
arkadaşlar dün sabah(31.10.2007 ) sarayburnundaydım sabah güzel istavrit alıyordum saat:07.30 gibi istavrit birden kesti deniz üstü karıştı hemen rapalaya döndüm 5 cm.lik yeşil rapala ile ilk atışımla beraber bir sarıkanat aldım yanımda yeğenimde vardı onada rapalaya dönmesini söyledim akabinde saat 11 e kadar rapala ile 17 adet sarıkanat aldık bazen çapari yapan birkaç kişi birer ikişer çektiler fakat bu satten sonra izmarit dışında hiçbirşeyçıkmadı tekneler kıyıya çok yakındı uzun olta ile sürekli balık çektikleri rahatça görünüyordu.bu arada bol miktarda zargana var.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Çok guzel haberler.Teşekkurler Nihat abi.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi bilgiler için teşekkürler....sizin adınıza sevindim....işallah bizim bu taraflarda başlar artık,geçen hafta cumartesi günü bizim arkadaşlar tekne ile çıkmış,4 kişi 18 kilo barbun almışlar başka balık yokmuş sadece barbun çıkıyormuş,pazar günü yine çıkmışlar bu sefer pek bol balık yokmuş,bu taraflarda balık durumu belli olmuyor...1 günü bir gününü tutmuyor...
paylaşım için teşekkürler abi...
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
aytekin 2 kg barbun hele hele taze barbun için 1 gün denizde hiç kımıldamadan durulur

) 18 kg maşallah
Yorumları: 913
Konuları: 30
LeVReKCi yazdı:aytekin 2 kg barbun hele hele taze barbun için 1 gün denizde hiç kımıldamadan durulur
) 18 kg maşallah

) valla ben 2 gün beklerim barbun olduğunu bilsem .. 18 kg barbunu
balık pazarında bile zor buluruz. yakalayanların eline sağlık afiyet olsun
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
nihat abi barbunu sevmediğim için değil,balık çeşiti çok az o amaçla söyledim,yoksa bende barbuna bayılırım...yanlız 1 aydır bir yunus sürüsü var bu taraflarda sanırım,güzel bir ziyafet çektiler,dip balığının dışında pek bir balık kalmadı

60-70 civarında bir sürüydü,en son ekim ortasında hala burdalardı,teknelere çok yaklaşmıyorlar allahtan...tüm sahili dolaştılar,işallah artık doyup uzaklaşmışlardır

bizim nasibimizi bırakmışlardır...