03-11-2007, 11:01
valla desteklemekte fayda var sonuçta amaç aynı
İstanbullular Destek Verin. 1 Projem Var
|
03-11-2007, 11:01
valla desteklemekte fayda var sonuçta amaç aynı
03-11-2007, 11:25
güzel bir fikir fakat uygulama zor 1. istanbul bogazında yeterince balık tutacak yer var denize dogru uzantılar manzarayı bozabilir zaten boğaz doğal görünümünden epey uzak vede balık tutmak şehirde yaşanacak küçük bir macara gibi zorlukları olacak bu zorlukların üstesinden geleceksin o zaman daha da zevk alırsınız. saygılar
03-11-2007, 21:34
Adamların olan sahilleri kapatma projeleri var sarayburnundan eminönüne kadar olan bölgeyi hiç inceledinizmi bilmem hiç yakışıyormu istanbula gemi park yeri olmuş sahillerimiz haala karaköyü kapatma projesi var liman olacakmış kime faydası var vatana millete nasıl? o limanlardan gelecek gelir vatandaşa yol su elektrik okul olarak geri dönecek...... Yolları görüyoruz diğerleride ona keza yok kardeşim ne orada liman istiyoruz nede gelirinin vatandaşa bir hayrı yok cankurtarandan dolmabahçe sarayına kadar liman falan istemiyorun şehir hatları okadar
Gümrüğün ne işi var dünyanın merkezi sayılan her bir milletin gözünün olduğu yerde çok çok kötü cankurtaran dolmabahçe sahil şeridi hemde çok
11-11-2007, 19:06
Murat kardeşim projeni yürekten destekliyorum bende katılacağım memnuniyetle.Yalnız ben bir şey ilave etmek istiyorum. Ben onbeş sene avusturyada avlandım.Orda herkesin kayıtlı bir gölü vardı bunlar şahıs veya belediyenindi.Yıllık 100 euro dan 500 euroya kadar ödüyorduk başka hiç bir yerde balık tutamazdık. Şimdi beş aydır burdayım ne balık gördüm nede hiç birşey biz hertarafı kuruturuz.Hastalık sardı beni ıstavrrıt ilaç olmuyor.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
boğazın sokak çocuklarını korumaya destek (yunuslar) | yıldırıms74 | 5 | 2,010 |
19-07-2007, 08:32 Son Yorum: yıldırıms74 |