Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kızılırmağa giden kamışım
Geçmiş olsun abi. Ben de o kamışı götüreni çok merak ettim şimdi. İnşallah bir gün bir yerlerde karşılaşırsın da biraz muhabbet eder kamıştan bahsedersiniz. Smile))
Bul
kamışın suya gitmemesi için şunlar gerekiyormuş bu kadar yazıdan bu çıkdı 1-kesinlikle kamışa yüzme öğreteceksin.2-can yeleği giydireceksin.3-kamışa tav olmuş bir balığı yakalamayacaksın.4-kamışı sağlama alacaksın sıkı bir şekilde.5-yada bu olay her balıkcıya kısmet olmaz deyip sevineceksin.6-kesinlikle kefalada olta atsan oltanın başında olacaksın.yoksa ırmağın süprizine şahit olursun.bir kamışdan bu kadar ders yetermi bilmem ama ben aldım alacağımı sağolun arkadaşlar hepinize minnettarım öğütlerinizden dolayı küpe meselesi oldu bu olay bana bide oltanın arka mantarlı tarafını görüpde balığı görememenin acısı varki o tarif edilemez bişi ayrıca bir nescafeye bir kamışda inanın insanın zoruna gidiyor birde avcı arkadaşlarımın benle dalga geçmeye çalışması (avlandığım arkadaşlar)kamil kamışını kaybetmiş diye dalgaya almaya çalışmaları bende en sonunda bende yirmi tane kamış var olmayana verim deyip konuyu kestirip attım napim en kısa yol buydu herkese rastgele
Bul
Geçmiş olsun kamil abi.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi