Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saygıyla anıyorum;
ALLAH rahmet eylesin murat abi saygıyla anıyoruz bizde,, anılarını paylaştığın için teşekkürler.. fesatlık heryerde aynıdır bencede oltalarımı açmadan önce dolaşır herkese rasgele dileklerimde bulunurum,, bikaç çift laftan sonra başlarım oltayı açmaya..
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
allah rahmet eylesin.ama ne kadar güzel birşeyki bu dünyadan göçtükten sonra bile güzel anılmak.geride kalanlar tarafından özlenilmek.güzelliklerle geçirilmiş bir yaşam demek ki bu kadar güzel anılıyor.allah mekanını cennet etsin.
Bul
evet murat benim kayınbabada balıkçıydı. 2006 ramazanda vefat etti.allah rahmet eylesin gerçekten örnek bir insandı.istisnalar olsada doğayı seven insanlar kötü olamıo heralde . benimde bir kaç anım var annatırım bi ara inşallahSnifsinf
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
murat abi allah rahmet eylesin...düşüncelerin gerçekten çok güzel...amaçta bu olmalı zaten,sıkı dostluklar hep böyle başlar,fitne ,fesatlıkla bu gemi gitmez batar....bu güzel anınızı bizimle paylaştığınız içinde ayrıca teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
murat anılar unutulmuyor hele karşındaki böyle değerli insan olunca. rahmetle anıyorum ALLAH mekanını cennet etsin.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerin ömrü sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçer umarım. Sevgi ve saygılar.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi