Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Hadi bakalım. Geçenlerdede böyle uyarılar yapılmıştı! Hatda İstanbul bel. başkanı kriz merkezinde sabahlamıştı

O gün biraz atıştırıp geçip gitti.
Salih reis senin uyarıları dikkate alıp bu gün zincirleri arabaya indiriyorum. Gerçi İstanbulda zincirin olsa ne fayda trafik kilitlenince oturduğun yerden milleti izliyorsun
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Şu an kırıkda olsa güneş var rüzgar yok ama sonra ne olur bilemem
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yav bende hava böyle giderse güneşli yani hafta sonu motorun pasını bi alayım dicektim
yinede bakcaz hafta sonuna
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
BALIK and OZAN yazdı:mehmet ali abi donacakmıyız yani,ozaman ben hafta sonu sendeyim..erol abiyi alıp gelirim..inşallah hiç kimsenin malına canına zarar gelmez..teşekkürler salih reis uyarı ve temennileriniz için..saygılar...
ozan pazargünü -17 derece olursa bahçede mangalı yakacam erol abini al gel.(gelirken yinede boş gelmen )ikinizide maşşallahı var.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
ben en son çocukluğumda ankarada -35 i görmüştüm yıl 1976 yada77 idi aman tanrım ne soğukdu öyle sobanın dibinde titriyorduk ailece istanbulda böyle bir soğuğu düşünmek bile istemiyorum bırr ne kadar insan soğukdan bir gecede telef olup gider artık bilemem
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
istavritci yazdı:bu sabah gazetede okudum pazar günü istanbulda eksi 17 derece olacak yazıyordu.eğer sıcaklık böyle olursa hayatımda ilk defa eksi 17 yi görecem.
bi dondurma firmasını gezmiştim daha dogrusu müdürü arkadaşım gezdirmişri çorluda önce eksi 30 odasına sonrada eksi 50 odasına girmiştik yazın tshirtlerle girdigimiz halde üşümemiştik kupkuru bir soguk vardı tabii 10 saniye durmamıştık bile.
istanbul bu rutubetle eksi 17 görürse bide rüzgar olursa donarız resmen donarız.
işin kötüsü bu ayda dogalgaz okkalı gelecek demektir bu.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla biraz yağsa daha güzel olacak .yoksa yaza su problem olacak galiba.
Yorumları: 36
Konuları: 3
işallah güzel bir hafta sonu olur cocuklara şurup almaktan bıktım yahuuu nezaman ileşecekler merak ediyorum allah hayırlısını versinnn
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
fotokopici yazdı:valla biraz yağsa daha güzel olacak .yoksa yaza su problem olacak galiba.
pazar kar yağarsa mangalı yakarım balık sucuk iyi gider sayın balıkçım
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ