Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
GURHAN yazdı:Hehehe bu receteden sana da lazım gibi gelıyor bana. Hani tilkiye sormuşlar ya tavuk severmisin diye. O da gülmekten soyleyemıyorum demiş... O hesap 
Ben birazdaha geceler kısalsın ve ısırmasın onu bekliyorum Usta tilki kim tavuk kim boş ver biz balık yiyelim tavuktan kanatlanacağız zaten
Hee birde doktorun mera vardı kaşık atacaktık
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
maşallah kaya bereketli olsun süper karagözler cam gibi hani bir şarkı var
kara gözlü çingenem valla süper güzeller helal olsun rastgelsin.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 500
Konuları: 45
Kaya kardeş kıskanmadık deyil yani,çünkü rengarenk büyük küçük.Ne diyelim Allah daha çok versin.Paylaşımına teşekkürler
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
arkadaşlar bu balıkları arkadaşlarla beraber tuttuk ..hepsini benim tutmam imkansız zaten 40 kolaç dibe sal balığı tak yukarı çek hiç kolay deyil yani...tek başına yenicek ......deyil anlıyıcağınız bu bilgiyi sizlerle paylaşayım dedim yanlışlık olmasın saygılar....
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 209
Konuları: 14
hocam ne yapmışınız siz bunlar ne böyle abi elim bir düzelsin (elimde bir kesik var alçıda 5 hafta oldu) bende bu günlerin açısını çıkartıçam elinize sağlık
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
kaya yazdı:arkadaşlar bu balıkları arkadaşlarla beraber tuttuk ..hepsini benim tutmam imkansız zaten 40 kolaç dibe sal balığı tak yukarı çek hiç kolay deyil yani...tek başına yenicek ......deyil anlıyıcağınız bu bilgiyi sizlerle paylaşayım dedim yanlışlık olmasın saygılar....
Bilmezmiyim abi ne buyuk çile olmuştur. Çekilir iş değil yaw katılıyorum sana hehehehehe...
Abi tekrar tebrik ederim kıskandım vallahi. Daha bereketli avlar dilerim..
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
tebrikler Kaya abi süper av olmuş.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!