Yorumları: 16,711
Konuları: 238
boranmursel yazdı:onlar ne güzel balılar öyle abi ellerine sağlık valla ama ne yalan söyleyeyim levreğe çok üzüldüm denze kepçesiz çıkılmaz abi ,valla öyle bir balık görecem herhalde atlar alırdım suya
kaçırmamak için
mürsel arkadaşım doğru söylüyorsun denize atlarım fakat insan öyle bir handa nayapacağını nasıl davranacağını unutuyor bunlarda zaman gerekiyor tabiki tecrübe istiyor zamanla hatalarımızı düzeltiriz saygılar rast gele...
eşref sürek yazdı:ah ah fikret kepçesiz balığa çıkılırmı hiç sonra bakarsın arkasından balığın tecrübe yenen kazıkların bileşkesidir çok üzüldüm kısmet değilmiş mercanlarda turnada güzelmiş afiyet olsun ratsgele
sayın arkadaşım bize ders oldu bundan gayri kepçesiz çıkmayızbirşeyleri kaybetmeden kazanılması zordur rast gele...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tebrikler,güzel bir av olmuş, mercanlarda turnalarda harika görünüyor.Levrek için ben de üzüldüm doğrusu.Kaçan balık .....sözüne işte bir örnek daha.Sağlık olsun,bir dahaki sefere daha tedbirli olursunuz inşallah.Paylaşım için ve de ayrıca pırıl pırıl fotolar için teşekkürler.
Organizasyon günü için de antrenman yapmış oldunuz.
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Rastgele..
orhanekmekci yazdı:Fikret en kısa zamanda tekne şart oldu.Turnayı bilmiyorum ama oldukca iyiymiş,mercanın yeri başka onuda yakalamışsın.Bereketli afiyet olsun.
orhan abi tekne şart yada bot ikisinden biri şart oldu turna avının zevkli olduğunu söyleyebilirim tabiki mercanın yeri başkadır onun yeri değişmez sırtının yeride bambaşka orhan abi org görüşmek üzere rast gele...
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Abicim tebrikler, güzel av, güzel manzara ve sohbet. Yanlış almama deniz acemisi olarak bir soru. Tatlı suda levrek yakalandımı neredeyse karaya çıkmadan ölüyor. o kadar değilde hiç kaçma şansı olmuyor. kendini salarak geliyor. Deniz levreği anladığım kadarıyla zorluyor herhalde, yüzgeleri keskinmi acaba. avcıyı zorlayarak mı geliyor. Teşekkürler
Lakerda yazdı:Tebrikler,güzel bir av olmuş, mercanlarda turnalarda harika görünüyor.Levrek için ben de üzüldüm doğrusu.Kaçan balık .....sözüne işte bir örnek daha.Sağlık olsun,bir dahaki sefere daha tedbirli olursunuz inşallah.Paylaşım için ve de ayrıca pırıl pırıl fotolar için teşekkürler.
Organizasyon günü için de antrenman yapmış oldunuz.![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
Rastgele..
mehmet abi kaçan balık büyük olur derler gerçekten görmeseydim bende aynısını telafus ederdim tabiki bize tecrübe oldu bir dağaki sefere rast gele org beklerizsaygılar...
murataydın yazdı:Abicim tebrikler, güzel av, güzel manzara ve sohbet. Yanlış almama deniz acemisi olarak bir soru. Tatlı suda levrek yakalandımı neredeyse karaya çıkmadan ölüyor. o kadar değilde hiç kaçma şansı olmuyor. kendini salarak geliyor. Deniz levreği anladığım kadarıyla zorluyor herhalde, yüzgeleri keskinmi acaba. avcıyı zorlayarak mı geliyor. Teşekkürler
murat nedemek yanlış anlamak bu levreği kaçırmamın sebebi tamamen benim acemeliğim tek kuzurum kalamayı olduğu gibi denize bırakmam dediğim gibi nihat arkadaşımınb kulaklarını cınlattım o olsaydı levreği kesin tekneye alırdı rast gele...
Yorumları: 40
Konuları: 4
Çok güzel av olmuş. Tebrikler. Balıklar çok güzel. Daha iyi avlar dilerim.
Dünyanin balıkçı gibi olmasini istiyorum
Biraz sicaklık paylaşmak için...