Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
erdekli yücel yazdı:teşekkürler harun abi umut,ta balık hastası ,evde bün gün benim oltalarla oynuyor hele gubün görecektin sabah kalkmış beni uyandırdı baba balığa gitcezmi bugün dedi
aynı ben yücel bbende 6 yaşımda babamı kaldırırdım sabahın 5 inde hdi balığa çıkalım diye tabii ben 10 da yatardım o gece 1 de yatardı ben kalkardım oda mecburen kalkardı.seninkide levrekci olacak inşallahhhh.baksana levrek için yemini tutmaya başlamış bile maşallah.
Yorumları: 364
Konuları: 9
bereketli olsun yücel manzaralar güzel

Yorumları: 1,077
Konuları: 122
LeVrEkCi yazdı:aynı ben yücel bbende 6 yaşımda babamı kaldırırdım sabahın 5 inde hdi balığa çıkalım diye tabii ben 10 da yatardım o gece 1 de yatardı ben kalkardım oda mecburen kalkardı.seninkide levrekci olacak inşallahhhh.baksana levrek için yemini tutmaya başlamış bile maşallah.
abi bir levrekçi var odasen bizimkisi yemeci olur balığı çok seviyor küçüklüğünden beri balık yer bün balık ları seviyor
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
FreeSouL yazdı:yuceL abi bereketLi oılsunn senın resımLerde baLık yok ama senın kucukk ogLanın kovaLarr doluuu senıı gecicekk birz daha buyusunn koynuz kulagı gecer rast geLsin abim.
2 sene önce malkara üzerinden çanakkale oradan da erdeke gidiyordum elimde askeri bir çanta içinde oltalar orada bir dalgıç arkadaşla otobüste giderken tanışmıştık adı fırattı sorozda dalılyormuş acaba o senmisin diye merak ettim sitenin ismini vermiştim oda muhakkak girerim demişti o fırat senmisin
Yorumları: 40
Konuları: 1
güzel paylaşım
Yorumları: 719
Konuları: 0
Bereketli olsun midyeler çok güzel gözüküyor
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Yücel bol kepçe bir av yapmışsınız,
maaşallah, ikişerli,üçerli,,
lezzet = ateş + kiremit + izmarit