Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rİca
MaVrUşGiL yazdı:Erden abi, bu konuyu açarak iyi yapmışsın. Doğru söze karşı hiç bir şey denmez.

Bende ilk zamanlar kendi açtığım konulara sonradan bi şeyler yazmamaya gayret ediyordum. Kendi konusunu gündeme taşıyor denmesin diye Bobo.

Konu hazır açılmışken benimde dikkatimi çeken bir şeyden bahsedeyim; Konuyu açıp soru soran, altda cevabı verilmiş olsa bile ısrarla sorusuna cevap arıyor. Yani konuların altındaki mesajlar tam okunmadığı gibi son cevabın üzerinden devam ediliyor.

Değerli Arkadaşlarım

Konu benim de ilgimi çekti doğal olarak...Özellikle "kendi konusunu gündeme taşımak tabirinin " doğru olmayan bir iş gibi ifade edilmesini şahsım adına kabul etmediğimi belirtmek isterim.

Ben özellikle belirli aralıklar ile foruma girerek ve belirli aralıklar ile yazarak konumun gündemde kalmasına gayret göstermekteyim.

Amacım asla herhangi bir şeyi kanıtlamak ve bir seviyeye gelmek gayreti değildir.Bir çok forumda bu şekilde davranarak ilgiyi doğaya ve diğer ilgilendiğim konulara yönlendirmeye ,bu şekilde korumacı bir topluluk oluşturmaya çalışırım.

Birçok forumda şahsımı örnek alarak başka kişilerce yapılmış davranışlar başarılı olduğumun kanıtıdır ve bana gurur vermektedir.Tüm bu olaylar resimleri ile diğer forumlarda durmaktadır.

Başka konulara iştirak ise gerek gözlerimizin aşırı yorulması gerekse pc başında fazla harcayacak zamanımızın olmaması nedeni ile imkanlar ölçüsünde kalmıştır ve kalacaktır.

Yazım tamamen kişisel durumumun ve yapımın izahı niteliğindedir.

Tüm Arkadaşlarıma sevgilerimle...
Bul
herkes herişeyi paylaşmalı bence her zaman balık işi olmadığı gibi yeni yeni şeyler öğreniyoruz, ne güzel işte yazın arkadaşlar.
Bul
aygroup yazdı:Değerli Arkadaşlarım

Konu benim de ilgimi çekti doğal olarak...Özellikle "kendi konusunu gündeme taşımak tabirinin " doğru olmayan bir iş gibi ifade edilmesini şahsım adına kabul etmediğimi belirtmek isterim.

Ben özellikle belirli aralıklar ile foruma girerek ve belirli aralıklar ile yazarak konumun gündemde kalmasına gayret göstermekteyim.

Amacım asla herhangi bir şeyi kanıtlamak ve bir seviyeye gelmek gayreti değildir.Bir çok forumda bu şekilde davranarak ilgiyi doğaya ve diğer ilgilendiğim konulara yönlendirmeye ,bu şekilde korumacı bir topluluk oluşturmaya çalışırım.

Birçok forumda şahsımı örnek alarak başka kişilerce yapılmış davranışlar başarılı olduğumun kanıtıdır ve bana gurur vermektedir.Tüm bu olaylar resimleri ile diğer forumlarda durmaktadır.

Başka konulara iştirak ise gerek gözlerimizin aşırı yorulması gerekse pc başında fazla harcayacak zamanımızın olmaması nedeni ile imkanlar ölçüsünde kalmıştır ve kalacaktır.

Yazım tamamen kişisel durumumun ve yapımın izahı niteliğindedir.

Tüm Arkadaşlarıma sevgilerimle...

bence bu açılan konuda size bir şey denmemiş siz hemen hemen her yerde yazmaya gayret ediyorsunuz ahmet abi...alınmayın o değerli arkadaşlar eminim kendilerini bilirler ve hataysa eğer hatalarını düzeltmeye gayret ederlerWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bence bu açılan konuda size bir şey denmemiş siz hemen hemen her yerde yazmaya gayret ediyorsunuz ahmet abi...alınmayın o değerli arkadaşlar eminim kendilerini bilirler ve hataysa eğer hatalarını düzeltmeye gayret ederlerWink

Sağolasın Hüseyin Kardeşim...Gulumse

Asla alınma gibi bir düşüncem olmamasına rağmen hassasiyetine teşekkürler.

Maalesef yarası olan gocunur dendiği gibi bu konuda ben tarife uyduğumdan dolayı izahat verme gereği duydum.

Söylenen sözlerin bana olmadığını biliyorum.Çünkü ben bizzat ,kendi konumu göz önünde tutmaya çalışıyorum.Bu bahane ile bir açıklama yaptım.

Önceden de belirttiğim gibi ilk amacım doğru olduğuna inandığım bir fikirde örnek olmaktır.

Forumlarda bulunmamın esas sebebi budur.Geri kalan vakitlerde fırsat bulursam diğer konulara da bakabiliyorum.

Sevgilerimle...
Bul
okumayan varsa hatırlatmaSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
elimden geldiğince kutlama ve görüş hakkında yazıyorum
dörtbin kusur üyeyiz siteye giren arkadaşlar belli
üye olmuş bilgisini almış araki bidaha bulasın
tatarım katılıyorumAlkisAlkis
Bul
Galiba Anten oldum Arabım Happy Boy da yeterli gibi Siyirdim Benim denemeler çok uzadı , fakındayım Smile Hepinizi çok seviyorum Sefiom Rose
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Galiba Anten oldum Arabım Happy Boy da yeterli gibi Siyirdim Benim denemeler çok uzadı , fakındayım Smile Hepinizi çok seviyorum Sefiom Rose

yav bizde seni sevecez ama göremiyozkiSiyirdimaraştırma tabiiki uzun olacak kolay birşey olsa bulması sana kalmazdı bende bulurdum onuSiyirdimkendine iyi bak Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Uğur sen devam et atlamaya Siyirdim
yazın sazanları tuta tuta etlerini nar gibi kızarmış olarak yiye yiye biraz sazanlık kapmışız abicimSiyirdimSiyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rica kzltp 10 1,957 30-09-2012, 21:53
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi