Yorumları: 240
Konuları: 35
[attachment=1355]dün akşam üzeri yapmış olduğum av...beklediğimiz gibi olmasada yine 35 parçanın altına düşmedik...bu arada Ali abide yaklaşık 4 kg kadar mezgit aldı...o kadar çok mezgit vardıki anlatamam...umarım yakında resimleri yollar buraya...neyse hepiniz Allah'a emanet olun...
Yorumları: 266
Konuları: 16
denizde bize balık bırakmamışsınız.

bu akşam cimbomun maçı olmasaydı keşke. hemen oltayı alır soluğu deniz kenarında alırdım. kıskandım seni.
güzel balıklar. eline sağlık.
cüneyt
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel balıklar parıl parıl parlıyorlar helal olsun
rasgele
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Bu hafta bolluk hatfasımı ne.Herkesten balık fotoğrafları geliyor.Demekki Marmarada bolluk var.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eylül geldi artık balık olacak tabii 2 ay devam eder ben merakla afala (afalaydı degilmi yaww gırgırcı olan arkadaş ) ve diger gırgırcı arkadaşların resimleri bekliyorum gırgırla toplanan balıkların göz payını resim olarak gönderirler inşallah
Yorumları: 240
Konuları: 35
Levrekcibaba yazdı:eylül geldi artık balık olacak tabii 2 ay devam eder ben merakla afala (afalaydı degilmi yaww gırgırcı olan arkadaş ) ve diger gırgırcı arkadaşların resimleri bekliyorum gırgırla toplanan balıkların göz payını resim olarak gönderirler inşallah
evet resimleri bende sabırsızlıkla bekliyorum...özelliklede karadenizde palamutun veya hamsinin içinden çıkan devasa levreklerin resimlerini...eylülle beraber balıkta girdi fakat nedense balık bir girdi bir çıktı dün,istavritin sürekliliği olmadı anlayacağınız...lüferden şüphelendik..havanın kararmasıyla birlikte rapala ve kaşık yaptık yarım saate yakın (jumbo160 la) fakat hiçbişey alamadık...hepinize rastgele
Yorumları: 320
Konuları: 22
tebrikler güzel balıklar,afiyet olsun,bizim buralarda da denizde yavaş yavaş kıpırdanma başladı,olta ile 3-5 çingene palamutu alanlar var,bu sene lüfer bol olacak herhalde,rapalalarım hazır levrek ve lüferin başlamasını bekliyorum hemen gidecem..rastgele..