03-06-2009, 01:10
kasap100 yazdı:Mehmet abi bereketli ve afiyet olsunDeniz ananın güzelliği sizin ince düşüncenizle birleşmiş, hem siz hem çevreniz balığa doymuş.Tebrikler.RastgeleTeşekkürler,t-shirt ve şapka yeni değil
Not:Video daha hazırlık aşamasında,yakında yayımlanacak iletisi var.
Video açılmış.Deniz harikaymış.Bir kova mezgit..Maşallah maşallah
Tişört yakışmış abi
![[Resim: icon7.gif]](http://www.amatorbalikci.net/images/icons/icon7.gif)
LeVrEkCi yazdı:7-8kg mezgit baya bi insan rızıklanmış mehmet abi güzel olmuş ince düşünce için tebrikler ve teşekkürler.afiyet olsun rastgeleTeşekkürler Nihat..
mariner8 yazdı:Mehmet kaptan tebrikler video çok güzel olmuş eline sağlık rastgeleTeşekkürler..
MaVrUşGiL yazdı:Balıklar baya irileşmiş afiyet şeker olsun Video müthiş bundan öte ayrıntılı ve izah edici olamazdı.Evet irileşti Serkan,yukarıda belirttiğim gibi 25-30 adet yaklaşık bir karış boyundaydı.Teşekkür ederim..
ufuktan26 yazdı:Mehmet abi güzel avınız ve videonuz için tebrikler.RastgeleTeşekkürler hocam..
murki yazdı:Abicim harbiden müzikteki gibi oh my gard olmuş. Dostluk, tekne, deniz, güneş, tabiki balık. Afiyet şeker olsun.Teşekkürler Murat.Müziğe gelince benim nostalji kolleksiyonumdan : Cliff Richard ve şarkısı All my love..
Albatros-gr yazdı:Mehmet abi,guzel bir denizde cok guzel bir av olmus//bereketli ve afiyet olsunTeşekkürler Faruk kaptan.Fotodaki köstekler ilginç gerçekten,paylaşımın için teşekkür ederim.Ama köstek sayısı bizim için fazla..
kosteklerin donmesine gelince...bundan 1 hafta evvel,bir dergide gordum,fotosunu cektim cep telefonu ile...hazir kostekler,derin suda avlanmak icin..ilgimi cekti...gerci bizim burada malzemecilerde gormedim
asagiya fotosunu koyuyorum
bunlari erkek mercanlarda kullaniyorlarmis(oyle yaziyor dergide)
doktor yazdı:Mehmet abim maşallah güzel balıkçılık yapmışsınız biz de 09:30 dan 15:15 e kadar elmakent açıklarında idik mezgitler baya irileşmişler beyaz tüy çapariye 30 -40 tane de sardalya aldık haberimiz olsaydı gelirdik yanınıza olsun kısmet bidaha ki sefere video paylaşım güzel elinize emeğinize sağlık saygılar sayım abim afiyet olsun.Teşekkürler Doktor birbirimize yakınmışız ,biz de Aydın 4'e çok yakındık.İnşallah başka sefere..
orhanekmekci yazdı:Maşallah,iyi bir av günü geçirmişsiniz Erol kardeşimde boş kanca kalmamışavınız kadar çekiminizde çok güzel olmuş emeğinize sağlık balıklar içinde afiyet olsunTeşekkürler kaptan..