Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu balık yoklugunda mezgitde olmasa balık yemek hayal olacakmış birol,
domatesler çok güzel,heralde hayattaki güzel şeylerden biride meyve sebze yetiştirmek olmalı,daha önce domates,biber,salatalık,patlıcan gibi sebzelerden yetiştirmiştim baya zamandır uğraşmıyorum ama uğraşmak lazım.
mezgit çekti canım şimdi çıtır çıtır aklıma geldi  afiyet olsun rastgele
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Murat gene güzel bir av olmuş.bereketli olsun.Mezgitler oldukşa iri.Çıtır çıtır gider onlar.Aman telef etme onları 
Afiyet olsun, keyifli avlar.Rastgele 
Bu arada domateslerin lezzeti nasıl? Kokusu var mı eski domatesler gibi.Eğer sonuçlar olumlu ise ben de denemeyi düşünüyorum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
LeVrEkCi yazdı:bu balık yoklugunda mezgitde olmasa balık yemek hayal olacakmış birol,
domatesler çok güzel,heralde hayattaki güzel şeylerden biride meyve sebze yetiştirmek olmalı,daha önce domates,biber,salatalık,patlıcan gibi sebzelerden yetiştirmiştim baya zamandır uğraşmıyorum ama uğraşmak lazım.
mezgit çekti canım şimdi çıtır çıtır aklıma geldi afiyet olsun rastgele Teşekkürler Nihat. Evet, bu aralar istavrit te yok, iyiki mezgit bol.
Mezgitde zaten istavritten çok daha lezzetli bir balık. Halimden memnunum yani.Akşamüstü gidip 3.5 saat takılıp dönüyorum. Yanlız çok vuruş alıp çok kaçırıyorum, onada bir çare bulmam gerekecek. Boğaz mezgitleri biraz huylu..
kasap100 yazdı:Murat gene güzel bir av olmuş.bereketli olsun.Mezgitler oldukşa iri.Çıtır çıtır gider onlar.Aman telef etme onları
Afiyet olsun, keyifli avlar.Rastgele 
Bu arada domateslerin lezzeti nasıl? Kokusu var mı eski domatesler gibi.Eğer sonuçlar olumlu ise ben de denemeyi düşünüyorum.
İsmim Birol  
Teşekkürler Bahadır Bey. Telef etmedim inanın, gerektiği gibi götürüldü 
Domateslerin tohumu Almanyadan geldi, ilk defa yetiştiriyorum. Ufak domates olduklarından pek kokulu gelmedi bana ama bilmiyorum, belki bu ufaklarda pek koku olmuyordur.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
kasap100 yazdı:Ya Birol senden çok özür dilerim.Bu sabah saat 06.00'dan beri trafo değiştirdik.Yorgunluğuma ver.Kafa kalmadı.
Yeni eve geldim.Siteye bakayım dedim.Çok özür.
Önemli değil Bahadır Bey, olur böyle şeyler...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Bereketli olsun Birol,mezgitler çok diri göründü bana.Bizim avladıklarımız ise suyu sık sık tazelemeyip canlı tutmazsak eve gelince hamur gibi oluyor..
Chery domatesi kahvaltıda severim ve tavsiye ederim.
(Makinenin makro çekimi de gayet iyiymiş güle güle kullan..)
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Balıklar ve dometesler harika
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Tebrikler Birol  maşallah çeri domateslerin yetişmiş ,benimkiler daha kızarmadı , afiyetler
01-07-2009, 00:00
(Son Düzenleme: 01-07-2009, 00:04, Düzenleyen: balıkoltası.)
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Birol,mezgitler çok diri göründü bana.Bizim avladıklarımız ise suyu sık sık tazelemeyip canlı tutmazsak eve gelince hamur gibi oluyor..
Chery domatesi kahvaltıda severim ve tavsiye ederim.
(Makinenin makro çekimi de gayet iyiymiş güle güle kullan..) Teşekkürler Mehmet Bey. Diriler evet, çünkü sürekli suyunu değiştiriyorum. Haşat olmuş mezgit tüm keyfini kaçırır avın. Ayrıca 2 kalıp buz götürüyorum, dönüşte kırıp üzerlerine koyup balıkları öyle eve getiriyorum. Boğazın suyuda şuan serince olduğundan sürekli su değiştirilince diri kalıyor balıklarda. Resimleri herzamanki cep telefonumla çekiyorum, makro ayarı da var. Işık yeterliyse güzel çekiyor.
Emrah77 yazdı:Balıklar ve dometesler harika
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır... Teşekkürler
mariner8 yazdı:Tebrikler Birol maşallah çeri domateslerin yetişmiş ,benimkiler daha kızarmadı , afiyetler 
Teşekkürler Ahmet Bey. Mayıs başında ekmiştim ben, şimdi olmaya başladılar. Balkonda güneş alıyor. İlk defa ektim bakalım şuan iyi gidiyorlar.
|