Selamün Aleyküm Ustalarım. Öncelikle hepinizin muharrem ayını kutluyor küçüklerimin gözlerinden,Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Gelelim dün geceki anımıza. Dün mesaim geç bitmesinden dolayı avıma geç gidecektim bu benim moralimi çok bozuyordu.. Bende kendi kendime vardır bunda da bir hayır dedim. Bir an önce eve gidip yemlerimi hazırlayayım dedim. Servisten atladığımla dolmuşa binmem bir oldu eve geldim bir de ne göreyim eşim benim için istavrit fleto olarak hazırlamış ne kadar mutlu oldum O kadar mutlu oldum ki anlatılmaz yaşanır bir duygu idi.. Yemeğimi yedikten sonra saate baktım saat 7'e geliyordu. Hemen çantamı hazırlayıp, arabaya bindim. Bir de dün o kadar çok kalabalıktı ki arabayı parketmek için 15 dk'mı harcadım. Park ettikten sonra hemen koşarak bir oraya bir buraya atlayarak kötü yere denk geldim ama olsun vardır bir kısmetimiz diyerek hemen oltamı açtım, yemimi'de attım. Saat 7:30 civarında üstteki olan güzelimiz geldi. ikinci kez attığımda iki avucum kadar bir çarpan geldi tabii onu başkası istedi bende ona verdim. Fotoğraf çekme şansım olmadı. tekrar attığımda ise bir vuruş aldım ama oltayı çekmekte çok geç kalıyordum. Bulunduğum yer çok kötüydü sürekli ayağım kayıyordu. En son bir tepki alarak bu benim olacak diye haykırdım ve alttaki güzelimizde geldi Hazırlıksız yakalanmamla Deniz kabarmaya başladı,aniden rüzgar ve şakır şakır yağmur yağmaya başladı ne olduğunu anlamadım. Hemen çantamı toparlayıp eve geri döndüm.. Allah'a emanet olun.. Tekrar görüşmek dileğiyle
rusan yazdı:Yağmur yüzünden avı erken bitirseniz de güzel av olmuş, tebrikler
Beklenmedik bir hava oldu ustam. Dalga,Rüzgar ve yağmur dün bayağı bir zorladı beni ama olsun nasibimizi aldık yine de Teşekkür ederim ustam sağolasın.
balık azda olsa yaşanan mutluluk ne güzel..
eskiden böyleydik..zamanla insan bu heyecanı kaybediyor..
inşallah bu heyecanını hiç kaybetmezsin..devamı rastgelsin..
kengin yazdı:balık azda olsa yaşanan mutluluk ne güzel..
eskiden böyleydik..zamanla insan bu heyecanı kaybediyor..
inşallah bu heyecanını hiç kaybetmezsin..devamı rastgelsin..
Ustam atalarımız aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz derler ya boşuna söylememişler. Olsun bir tane bile tutsam yine mutlu oluyorum.
Bu heyecanım hiç gitmez inşallah..
Çocuğum olunca da ona da öğreteceğim inşallah..
Güzel yorumun için teşekkür ederim sağolasın
heyecanın hiç bitmesin utku,6-7 yaşımdan beri balık tutuyorum bazen oruyorlar bugün 2 balıkla geldin balık tutamamıssın diye ama hiç kafama takmıyorum denize yakın olayım bana yetiyor.balık tutamamak değilde bazen çok kaçırıyorum ya o bei deli ediyor işte.bereketli olsun.rastgele.
LeVrEkCi yazdı:heyecanın hiç bitmesin utku,6-7 yaşımdan beri balık tutuyorum bazen oruyorlar bugün 2 balıkla geldin balık tutamamıssın diye ama hiç kafama takmıyorum denize yakın olayım bana yetiyor.balık tutamamak değilde bazen çok kaçırıyorum ya o bei deli ediyor işte.bereketli olsun.rastgele.
Doğrudur ustam sende haklısın..
Tam üstüne bastın kaçırdığın zaman çıldırıyor insan.. Ama olsun be abi deniz kenarında da oturmak bile insanın kafasını dağıtıyor..
Sağolasın ustam güzel dileklerin için