Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26/10/2016 Haftaiçi akşam sarıkanat ve istavrit avım
Selamün Aleyküm Hayırlı sabahlar ustalarım.. Uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım.. 18 Ekimden bu yana karadenizde denizin aniden soğumasıyla balıklar vurgun yedi. Bu süre zarfında havalarda bir hayli soğuktu. Tabii havaların soğuk olmasıyla birlikte eşimde balığa gitmeme izin vermiyordu. Gitsem bile elim boş dönecektim. Neyse dün eşime balığa gideceğimi ve eğer boş dönersem bir daha balığa gitmeyeceğimi söyledim Gulumse ..
Dün servisten atladığımla otobüse bindim ve eve geçtim. Eve geldiğimde eşim balığa gitmem yönünde taraftar değildi. İkna etmek için boyuna çabaladım Gulumse Gulumse
Sonunda göndermeye karar verdi tabii bir şartla eve erken dönmek şartıyla.. Çantamı ve kovalarımı hazırladığımla arabaya atlayıp av yerime geçtim. Ne hikmetse hiç kimse yoktu mekan benim sayılırdı. Gulumse
Tabii şunuda demeden geçmeyeyim olta makinemde bozulmuştu. 2 gün önce shimano hyperloop 4000 fb olta makinesi aldım. Artık ava hazırdım yemimi denizle buluşturdum. İlk oltayı attığımda saat 7:15 idi. Hiç bir tepki yoktu yemimi tazeledim tekrar attım ve atar atmaz ilk sıradaki sarıkanat kucağımıza geldi. tabii ne mutluluk oldu haykırdım resmen. Kanka nerelerdesin sen ya özlettin gibisinden kendi kendime bağırmaya başladım Gulumse
Artık dahada hızlandım yemleri atmak için 2. ve 3. güzellerde geldi. Daha sonra attığımda iri bir istavrit geldi şaşırdım kaldım bu kadar büyümesine gerçekten. Ama dünkü mutluluğumu hiç bir şeye değişmem. 1 tane bile gelseydi o kadar mutlu olurdum ki anlatılmaz yaşanır bir duygu olurdu. Gerçekten çok zevkli balık tutmak Gulumse

NOT: Makineme sarılı olan misinadan hiç memnun kalmadım. Sürekli kendi kendine kopmasıyla onunla zaman kaybettim. En iyi misina olarak yardımlarınızı bekliyorum ustalarım. Bunun için beni bilgilendirirseniz sevinirim. Allah'a Emanet olun.. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim..

[ATTACH=CONFIG]48364[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]48365[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]48366[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]48367[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]48368[/ATTACH]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
Maaşallah,
Bereketli ve daim olsun.
Rastgele.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bul
Ergun ŞİRİN yazdı:Maaşallah,
Bereketli ve daim olsun.
Rastgele.

E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolasın Ergün abicim..
Ellerinden öperim..

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
Aleyküm selam,
utku istavritin lüferden daha büyük olanları hatta devasa olanları bile vardır.
eşinden izin almanın zorlaşması normal,bu aylarda hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz.benim mera lüfer ve levreklerle dolu ve ben pazar günü için 1 haftadır yolunu yapıyorum.pazar sabahı gideyim cuma yerine perşembe döneyim hayallerindeyim ama eşim balık varsa sen perşembe dönmezsin diyor Siyirdim (laf aramızda balık varsa cumartesiye bile kalabilirim)
bereketli olsun,sen direk sushiye başlamışsın gördüğüm kadarıyla Siyirdim
Bul
ellerinize sağlık güzel balıkları evde görülünce ne dediler acaba tekrarını isterlermi diye düşünmekten kendimi alamadım paylaşım için teşekkürle yenileri nasip olsun afiyet bal şeker olsun
Bul
LeVrEkCi yazdı:Aleyküm selam,
utku istavritin lüferden daha büyük olanları hatta devasa olanları bile vardır.
eşinden izin almanın zorlaşması normal,bu aylarda hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz.benim mera lüfer ve levreklerle dolu ve ben pazar günü için 1 haftadır yolunu yapıyorum.pazar sabahı gideyim cuma yerine perşembe döneyim hayallerindeyim ama eşim balık varsa sen perşembe dönmezsin diyor Siyirdim (laf aramızda balık varsa cumartesiye bile kalabilirim)
bereketli olsun,sen direk sushiye başlamışsın gördüğüm kadarıyla Siyirdim

Nihat ustam bundan 2 hafta önce cuma akşamı karadeniz bir can aldı balık tuttuğumuz yerden. Aslına bakılırsa eşim bundan dolayı pek izin vermek istemiyor. Snifsinf
Ama bir yandan senin dediğin olaylarda öyle geliyor başıma. Balık varsa sen gelmezsin diyor bana Siyirdim

Kerataları özledim abi ne yapayım direk daldım sushiye Gulumse

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
tugayerdogan yazdı:ellerinize sağlık güzel balıkları evde görülünce ne dediler acaba tekrarını isterlermi diye düşünmekten kendimi alamadım paylaşım için teşekkürle yenileri nasip olsun afiyet bal şeker olsun

Tekrarını tabii istiyorlar ama malum karadeniz affetmiyor. Ne olacağı belli olmuyor bir bakmışsın deniz kadife gibi. aradan 2 saat geçsin, boyun kadar dalgalar üstüne üstüne geliyor.
Sağolasın çok teşekkür ederim..
İnşallah bir dahaki sefere eşkina ve kalkan avım olacak bakalım sonuçlar ne olur.. Gulumse

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
kalkanında tam zamanı,benim ev karadenize çok yakın,3 km ötemde kilyos,kısırkaya,gümüşdere sahillerinde ne zamandır kalkana olta atacağım da lüferden fırsat bulamıyorum.bı fırsat yakalayabilirsem denemeler yaparım bende.şimdiden rastgele sana.
Bul
LeVrEkCi yazdı:kalkanında tam zamanı,benim ev karadenize çok yakın,3 km ötemde kilyos,kısırkaya,gümüşdere sahillerinde ne zamandır kalkana olta atacağım da lüferden fırsat bulamıyorum.bı fırsat yakalayabilirsem denemeler yaparım bende.şimdiden rastgele sana.

Ustam not düşmüştüm misina hakkında. Bana o konuda yardımcı olur musunuz. Misina türünün hangisini önerirsiniz. Dün beni mahvetti misina. Atıyorum kopuyor atıyorum kopuyor. Birde yeni makineye sarıldı yani. Bu konuda yardımını bekliyorum

Sağolasın ustam teşekkür ederim. İnşallah onunda raporlarını iletebilirim sizlere..

Cezaevi Sivil Memuru
Bul
utku makineya sarılan misina konusunda bende bilgisizim,ben tekneden el oltası kullanıyorum kamışlarıda spin kamış kullandıgım için ip sarıyorum.sitede bi yardım konusu açarsan arkadaşlar yardımcı olacaklardır ama bildiğim kadarıyla ince sağlam bir misina sarıp ucuna 3-4 metrelik şok misina bağlıyorlar uzağa atışlar için.
genelde surf makinamda ben 0.30 kullanıyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,296 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,334 22-01-2017, 14:13
Son Yorum: tahsinmersin
  14.11.2016 sarikanat cinekop avı BALIK and OZAN 17 1,870 29-12-2016, 16:32
Son Yorum: ufuktan26
  15.11.2016 Levrek Avı kengin 14 1,878 29-12-2016, 08:54
Son Yorum: yaser2sultan
  18.11.2016 Levrek avı kengin 31 3,540 29-12-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  21-22/09/2016 Lüfer Avı nihatkr 9 1,133 29-10-2016, 21:05
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 2,984 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,867 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  11/10/2016 Hafta içi akşam iri sarıkanat avım uerol67 15 1,354 17-10-2016, 12:11
Son Yorum: uerol67
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,632 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi