Perşembe günü öğle gibi taze istavrit buldum, yarım kilo aldım. Gece 22.00 gibi meraya gittim. Tersane yanında kayalık bir yer. Deniz bayağı bir dalgalıydı ve oldukça kalabalıktı. Balıktan çok birbirimizi tutuyorduk Neyse o saate kadar balık durgunmuş, tek tük. Açtım oltayı attım. Saat 00.00 civarlarına kadar tadı yoktu. Zaten millet de bayağı azaldı. O saatten sonra da biraz hızlandı vurmalar. Gece 2-4 araları ise bir kaç kişi kalmıştık ama o saaatler arasında güzel balık yaptı. Yanımdaki abi 30-40 tane tutmuştur. Ben de çok vuruş aldım fakat ya çekerken boşladı, ya çıkarırken kayalara takılıp düştü ya da dışarı çıkardığımda kovaya atamadan kaçtı, çünkü kafa lambasının azizliğine uğradım. Bir yanıyor bir sönüyordu. Bir kaç tanesi de vurduktan sonra misinayı keserek iğne ile kaçtılar. Galiba bunlar lüferdi. Neyse öyle böyle derken sabahı gördük. 07.00 gibi toplanıp eve döndüm. Toplamda 19 tane tutmuş oldum. Bir tanesi ufakmış, onu geri salmadığım için pişmanlık duydum. Güzel bir geceydi. Tüm herkese rasgele...[ATTACH=CONFIG]48289[/ATTACH]
[SIZE="5"] Avcı kırk gün taban eti, bir gün av eti yer [/SIZE]