Yorumları: 1,505
Konuları: 17
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ali lüfer parmak kopartır sen yine şanslıymışsın geçmiş olsun.o acıyı bende 1 kez yedim bilirim.bereketli olsun ali ve bu hastalığa bulaştıgın için geçmiş olsun kardeşim.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
sana helal olsun.kendi istirahatinden feragat edimde balık peşinde koşuyorsun ve başarılı oluyorsun alicim.güzel balıklar yakalamışsın afiyetle kardeşim.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Siftahı yapmışsın

artık sen iflah olmazsın Ali kardeşim. Afiyet olsun

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Ali tebrikler, Galatada mıyın? Galatada insanlar üstüste diye ben de dün akşam Unkapanındaydım, 12 parça dişli aldım 2 saatte, bi ara atçek yaptık resmen, sonra balık keser gibi oldu ben de toplandım.. aynı senin gibi işe giderken malzemelerimi yanımda taşıyorum

Daha da bollarına rastgelsin
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Ali kardeşim. Bu lüfer familyası oyle bir hastalıkki, artık istavrit mezgit avları sana zevk vermeyecek. Her sene ekim kasım ayını iple çekeceksin lüfer gelsede tutsam diye için içine sığmayacak. Gece ruyanda oltana lüfet vurduğunu kamışındaki ışığın hareket ettiğini göreceksin
Nerdenmi biliyorum, bunları yaşayan biriyim.
Ve lüfere dikkat et ağız tarafına sakın elini veye bir uzvunu yaklaştırm. 45 mm örgü misinayı, hatta çelik teli kesip attığı oluyor. Aman dikkat.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
Lüfer avının tadını aldın.Artık iflah olmazsın sevgili Ali.

Tebrik ediyorum.Devamını diliyorum.

Yorumları: 712
Konuları: 27
Bereketli olsun ali kardeş hep diyordun bakalım ne zaman tutacağım bu dişlileri diye işte siftahın olmuş bundan sonrası daha bereketli olsun inşallah o parmak ısırma olayında bende tecrube sahibi oldum tuttuğum sarı kanat ağzını kapamış açmıyordu bende iğneyi çıkartmak için çenesini açmak istedim parmağımla ve nasıl bir anda ışık hızıyla çenesi kapandı anlamadım parmağımda 3 tane delik ve kan öğrendim ki büyük balığın ağzındaki iğneyi çıkartmak için parmak değil yardımcı ekipman lazım mış..

)
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bereketli olsun Ali

dişlilerin geçişi bitiyor izmarit açmayacak seni

rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,505
Konuları: 17
LeVrEkCi yazdı:ali lüfer parmak kopartır sen yine şanslıymışsın geçmiş olsun.o acıyı bende 1 kez yedim bilirim.bereketli olsun ali ve bu hastalığa bulaştıgın için geçmiş olsun kardeşim.
abi bu hastaliga yakalanali cok oldu daha ortaokul lisedeyken bize gore bos derslerde

el oltasiyla baliga kacardik.
yycolak yazdı:sana helal olsun.kendi istirahatinden feragat edimde balık peşinde koşuyorsun ve başarılı oluyorsun alicim.güzel balıklar yakalamışsın afiyetle kardeşim.
eyvallah yalcin abi kendime firsat yaratmaya calisiyorum yoksa baska turlu gidecegimiz yok.
ufuktan26 yazdı:Siftahı yapmışsın
artık sen iflah olmazsın Ali kardeşim. Afiyet olsun

sagol ufuk hocam galiba artik disli pesinde kosturacam
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul