Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yağmurla gelen paşalar
muratkahraman yazdı:söylenecek pek birşey yok
cahit abi senden ögrenilecek çok şey var bu kesin
iyiki varsın saygılar sevgiler herşey gönlünce olsunAlkisAlkisAlkis

Balıkçılık öğrenilir ama efendilik öğrenilmez.İnsanın kendi meziyetidir.Buda sende fazlasıyla var.Önemli olanda budur.İyi ki sende varsın.İyi ki bizimlesin.Sağlıcakla kal..
Bul
Cahit abi güzel avın ve raporun için seni kutlarım. Söyeleyecek tek söz var" bize de nasip olur inşallah" demek.Emeğine sağlık afiyet olsun. AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Tebrik ederim Cahit abi yine derslik bir konu paylastin
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Balık tutmanın verdiği zevki anlatmak kadar bilgileride paylaşmaktan mutluluk duyan güzel abime saygılarımı sunarım.güzel bir rapor olmuş.
kurbanlıkların çok güzelmiş.tüm zahmetlerine yediğin yağmura değmiş.ellerine sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Cihan Deniz yazdı:Tebrik ederim Cahit abi yine derslik bir konu paylastin

Teşekkürler ediyorum ve Levrek avlarını doyasıya heyecanı ile yaşamanı diliyorum.
Bul
tahsinmersin yazdı:Balık tutmanın verdiği zevki anlatmak kadar bilgileride paylaşmaktan mutluluk duyan güzel abime saygılarımı sunarım.güzel bir rapor olmuş.
kurbanlıkların çok güzelmiş.tüm zahmetlerine yediğin yağmura değmiş.ellerine sağlık.

Yüreği kocaman kardeşim,sağ ol.Teşekkürler ediyorum ve bu güzel heyecanı yaşamanı diliyorum.Kendine iyi bak! Sağlıcakla kal...
Bul
Cahit abi yine çok güzel anlatmış ve çok güzel bir av yapmışsınız. Verdiğiniz kıymetli bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim.. Bereketli ve afiyet olsun Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Cahit abi yine çok güzel anlatmış ve çok güzel bir av yapmışsınız. Verdiğiniz kıymetli bilgiler içinde ayrıca teşekkür ederim.. Bereketli ve afiyet olsun Gulumse

Teşekkürler ediyorum sevgili Ruşan.Sağol.Sevgiler kardeşime..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi