Yorumları: 6,298
Konuları: 143
aramıza hoşgeldiniz türker......
iyi bir başlangıç olmuş,tatlısu konusunda gerekli bütün bilgileri olan ustalarımızdan edinebilirsin......artık gerekli malzemelerini tamamladıkladıktan sonra sana rastgele diyelim,şansın bol olsun
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
RIFAT YAMAN yazdı:arkadaşım ankara ve çevresinde çok balık avlayacağın yerler var ama öncelikle sen sana yakın yerleri keşfetmelisin
ben sana bağzı yerleri yazayım sana ondan sonrada kullanacaklarını yazarım ankaradaki arkadaşlardanda bilgi gelecektir neden biliyorsun dersen ben aslen ankaralıyım
1 şehre en yakın yerler eymir gölü turnabalığı atçek kaşık,sasi,rapala
2 çubuk barajı 1 sazan küsbeli dip gezer kurşunlu mısırla veya yay sistemi
3 kurt boğazı merkeze 65 km sazan tatlısu kefali kadife
4 çamlıdere bayındır otobandan 80km sazan kadife kefal
5 diklitaş haymana yolu 50km turna levrek atçek yapılarak
6 kesik köprü ş.koçhisar yolu 110 km küçük camili köyüne dönüyorsun yaklaşık 10 km sonra arabayı bırakıp 1.5 km yürüyeceksiniz turna atçek
7 beypazarı çıkışı 10 km sarıyar barajı yayın turna levrek sazan kefal
8 birde kızılırmak kırıkkale kırşehir arası vede irfanlı barajı yayın turna levrek kefal sazan kadife
Arkadaşım aramıza hoş geldin Rıfat abim en iyisini yazmış.RASTGELE
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
türker kardeş aramıza hoş geldin.
Yorumları: 5
Konuları: 1
Arkadaslar hosbulduk

Arkadaslar Sitedeki bu birlik beraberlik gercekten cok guzel. İnsallah yakında bende tuttuğum balıların resimlerini sizinle paylasabilirim

Herkese yardımlarından dolayı gercekten çok tesekkur ederim...
Yorumları: 941
Konuları: 69
hoş geldin. burada paylaşımlar süper...sor.öğren zevk duyarız.
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
aramıza hoşgeldin yahu hiçmi işin yok balıkçılığa başlıyacakmışsın ben 40 senedir balıktayım bari bizleri örnek al abilerimizin kardeşlerimizin halini görüyorsun bir balık tutmak için nelere katlanıyorlar yok yemiydi yok takım nasıldı ne iğne kullandın uzayıp gidiyor sonra balığa cıkıcan bütün herşeyle bağlantını kesip ay balık vurdu dur çok büyük galiba sus senin yüzünden balığı kacırdım defol yapma etme sen bari bulaşma efendi birine benziyosun yol yakınken dön ben ilk balığımı 5 yaşında yakaladım bugün 45 yaşındayım hala balıktayım elini ayağını öpeyim nolur bulaşma buna buiş kanserden beter o öldürür balık ise süründürür böyle sürünmeye can kurban diyorsan buyur sana hepsini öğretelim yardıncı olalım sonra deme benim günahım neydi beni siz bulaştırdız demek yok haydi hayırlısı işin şakası bir yana harika bir şey balıkçılık çorludan selamlar rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 163
Konuları: 1