Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ne yaparsan yap bilinçsiz avcılığın önüne geçemezsin belediyemi ,tarım il müdürlüğümü hangi merci ilgileniyorsa oralarla burada av yasağı vardır diye ikaz levhaları koysun bi dünya cezası bilmem kaç ytl desin bak o zaman biraz duraksarlar .
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
abdurrahman 35 yıllık ankaralıyım ama bu gölete daha hiç gitmedim.sadece adını duydum.nato yolu üzerinde ufak bir gölet var.orası diye biliyorum ama orası çok ufak .viyadükten gözüken bir yer.doğrumudur?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
DarkDream yazdı:Birader niye sessiz kaldın ki ? Hemen kolunu bacağını tutup katlıyaydın orda ?
burhan ne güzel fikir vermişsin yaww alalaaaa olmaz kardeşim hemen kolluk kuvvetlerine haber verilecek verseydin etseydin dövseydin ne anında telefonları boşunamı veriyoruz buradan hiç bişey yapamasan siteden birini arasan telefonla buradan telefonları alır gerekeni yapardı olmamış neyse geç kalınmış degil bence adres ver olanları anlat belki bir ilgilenen olur hatta konuyla ilgili email çek bikaç yere
inan vicdanın rahatlar rahat edersin yoksa aklına takılır herzaman
Yorumları: 154
Konuları: 23
Bu dediğim yer akdereden çankayaya giderken büyük bir viyadük köprü var yedi göller diye de geçiyormuş mühye köyü yakınlarında benim ilk gidişimdi.Adamlarda zaten bunun ticaretini yapıyorlarmış mühye köyünde oturuyorlarmış dedikleri gibiyse eğer.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
kardeş Jandarmayı arayıp bekleyecektin.Kavgaya gürültüye gerek yok.Sakin olacan oltanı sallarken Jandarmayı seyredecen,ney yapıyor.Zaten adamları toparlar götürürse sorun yok ama toparlamazsa tekrar ara 156 Jandarma İmdat"ı tekrar söyle NEDEN ?? de. Ama mutlaka müdahale edip toparlayacaklardır.Bu onların görevi.İş İhbar telefonuna kaldımı kolay,öyle tanıdık ,eş,dost akraba ayakları yalan hatta kuyruklu yalan.Hiç merak etme rahat ol.
Yorumları: 53
Konuları: 10
Bence de şimdi bile böyle durumlar oldugunu gerek mail le gerek de faxla bazı merciilere özellikle de telefonla jandarmaya bildir.
En azından kendi vicdanını rahatlatırsın.
Böyle gereksiz insanları azaltmak için mutlaka birşeyler yapılmalı.