21-02-2008, 01:48
vetilmed yazdı:Zakir Bey sizce güzel av olmuş.Bence küçük bunları salıvermek gerekir.Ben öyle yapıyorum.Siz birde geçensene b.çekmece de yakaladıklarını görseniz bunun 4 te 1 i kadar
mekan
|
21-02-2008, 01:48
vetilmed yazdı:Zakir Bey sizce güzel av olmuş.Bence küçük bunları salıvermek gerekir.Ben öyle yapıyorum.Siz birde geçensene b.çekmece de yakaladıklarını görseniz bunun 4 te 1 i kadar
21-02-2008, 10:14
siteye resim gönderenlerde olmuştu el kadar sazanları tutup tutup bide balık tuttuk diye göndermiyorlarmı.
21-02-2008, 10:19
el kadar balık tutup gönderenler bu balıkçılık işine yeni başlayan arkadaşlardır.ali asan beğenmemiş ama zakir abinin elindeki sazanları her zaman denk getiremessin bu taraflarda maşallah ii balıklar bence
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
21-02-2008, 10:28
Evet malesef bizim halkımız balık tutsunda nasıl olursa olsun.Yabancı sitelerden adamların tuttuklarına bakıp imreniyoruz.Bizim buralarda yokmu diyorlar.Olmaz tabi niye olsunki adamlar el yine büyük parmak gibileri tutup yiyorlar.İçleri mideleri nasıl alıyor onuda anlamış değilim demekki nefsimiz kötü her işte olduğu gibi günlük hesap yapıyoruz ileriyi düşünen kimse yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
21-02-2008, 15:40
Alıntı:Evet malesef bizim halkımız balık tutsunda nasıl olursa olsun.Yabancı sitelerden adamların tuttuklarına bakıp imreniyoruz.Bizim buralarda yokmu diyorlar.Olmaz tabi niye olsunki adamlar el yine büyük parmak gibileri tutup yiyorlar.İçleri mideleri nasıl alıyor onuda anlamış değilim demekki nefsimiz kötü her işte olduğu gibi günlük hesap yapıyoruz ileriyi düşünen kimse yok.ali söylediklerinde haklısın yalnız adamlar akarsuları gölleri kirletmiolar kimyasal atık olayı bizim buralarda tahlil yaptırsak belkide çoğu suda tutulan balıklar yenmez.balığın neslini profesyonel olarak yapanlar ve bu fabrrika atıkları bilinçsiz avlanma bitirmiomu ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|