Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezayi kabul etmiyorum
Abi iyiki sen de varsın Alkis 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Albatros-gr yazdı:dur bir tahminde bulunayim...
sen ve Orhan abi..hemen-hemen ayni gunlerde alacaksiniz motorlarinizi..hayirlisi ile
İnşallah FarukAffet
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Önce bir kalbi tamir ettireyim,daha sezona var,yazın dalıştan doğru dürüst bir şey bulamıyorum.Hiç olmazsa haftada bir gün deneme yapmak istiyorum.
Şu hale bak yav.Beni ne hallere soktunuz.Daha bir kaç ay önce yanından geçerken bile denize bakmıyordum.Şimdi dalma planları bile yapmaya çalışıyorum.Onun içinde sizleri çok seviyorum.İyiki varsınız.

Yalçın,bu kalbi tamiride nerden çıktı kardeşimSnifsinfbizde seni seviyoruz,geçmiş olsunRose
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Önce bir kalbi tamir ettireyim,daha sezona var,yazın dalıştan doğru dürüst bir şey bulamıyorum.Hiç olmazsa haftada bir gün deneme yapmak istiyorum.
Şu hale bak yav.Beni ne hallere soktunuz.Daha bir kaç ay önce yanından geçerken bile denize bakmıyordum.Şimdi dalma planları bile yapmaya çalışıyorum.Onun içinde sizleri çok seviyorum.İyiki varsınız.

Yalçın....

Daha dur ...Bunlar iyi günlerin...

Tamiratmı yaptıracaksın ne yaptıracaksan çabuk ol...Her an "hazırlan yarın geliyorum beraber dalacağız" diyebilirim...

Hazır olarak seni bekliyorum..Ona göre...

Selamlar...
Bul
yalçın abinin bir damarlara harbileme işi var orhan abi ondan bahsetmiş ama bypass sonrası dikkatli oluşundan dolayı sanıyorum sorun çıkmayacaktır harbileme sonucunda.
Bul
yalçın abi geçmiş olsun.. Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yalcin gecmis olsun...ciddi bir durum yoktur diye inanmak istiyorumAffet
Bul
Yalçın Abi geçmiş olsun , beraber dalmayı ben de isterim Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi iyiki sen de varsın Alkis 76

orhanekmekci yazdı:Yalçın,bu kalbi tamiride nerden çıktı kardeşimSnifsinfbizde seni seviyoruz,geçmiş olsunRose

aygroup yazdı:Yalçın....

Daha dur ...Bunlar iyi günlerin...

Tamiratmı yaptıracaksın ne yaptıracaksan çabuk ol...Her an "hazırlan yarın geliyorum beraber dalacağız" diyebilirim...

Hazır olarak seni bekliyorum..Ona göre...

Selamlar...

LeVrEkCi yazdı:yalçın abinin bir damarlara harbileme işi var orhan abi ondan bahsetmiş ama bypass sonrası dikkatli oluşundan dolayı sanıyorum sorun çıkmayacaktır harbileme sonucunda.

araphüso26 yazdı:yalçın abi geçmiş olsun.. Rose

Albatros-gr yazdı:Yalcin gecmis olsun...ciddi bir durum yoktur diye inanmak istiyorumAffet

thunderbolt yazdı:Yalçın Abi geçmiş olsun , beraber dalmayı ben de isterim Gulumse

Vallahi kimseyi meraklandırmak istememiştim.Affedin...
Nihatcım güzel söylemiş.
Bypass'tan sonra birde stent taktılar bana.
Her sene yenilenmesi gerekiyor.Ama ben üç senedir kontrola bile gitmedim.
Dedimya beni tümden değiştirdiniz diye.Şimdi tam gaz yaşamak için çabalıyorum.Sizleride çok seviyorum.Tamir işide ondan.
Perşembeye ilk kontrol.Sanırım peşinden yine anjio gelecek.
Ama korkmuyorum.Doktoruma çok güveniyorum.Beni o ameliyat etmedi ama bundan önce tıkalı damarı açtı.Hemde ameliyat olmama neden olan durumdan daha çok sıkıntılarım varken.Yani bana göre ameliyatı boşa yapmış sayın profumuz.Rolleyes
Bu hafta benim için biraz sıkıntılı lafın kısası.
Bir kaç gün içinde İnşallah rahatlayacağım.
Allahın ve sizlerin desteğiyle.İyiki varsınız.Teşekkür ederim.Alkis
Bul
İnşallah,Allahın izniyle bunuda atlatırsın Yalçın.Geçmiş olsunGulumse
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi