Yorumları: 5,855
Konuları: 245
abi valla senin işte zor.Benim hafta sonum olduğu halde izini evden zor alıyoruz.Ufak bir kızım var gönderir mi.Onuda yavaş yavaş alıştırayım diyorum.babalı kızlı gideriz.ama daha var.şimdiden eline bir ip alıyor.evde baba balık tutuyorum diyor.Babasına çekmiş ne olacak.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112

:0507: ne mutlu sana seninki hazırlık yapıyormuş benimkiler balık dedimi suratları ekşiyor tabi ailece gidelim dersem yalnız gidersem kinsenin bişi dediği yok
Yorumları: 130
Konuları: 39
slm süper balıklar.helal olsun
herzaman avlarınız bu kadar bereketli olsun
tanışıp bilgi alış verişinde bulunmak isterim tecrübeleriniz bana yol göstere bilir
mail.adresim ahmedo_41@hotmail.com
rastgele
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
kamil kardeşim yayınlara diyecek yok valla.ben ve birkaç arkadaş yayın avına gitmek istiyoruz ama kaç numara misina kaç numara iğne kullanıyorsun ayrıca yem olarak ne kullanıyorsun bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum
Yorumları: 537
Konuları: 62
Çok güzeller ne kaldı şurada 5.6 ay.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
valla resimleri gorunce icim acildi tebrik ederim
95 yilinda karaderede sabaha kadar kaldigim geceleri hatirladim ama o kadar buyukleri hic rasgelmedi bana kafede bir kac balikcinin palavralarinda duyardik veya pinterden cikan balikcilarin sattiklarinda gorurdum
resimler tam hatira fotasi olcak derecede cok guzel
bide benim zamanimda avlanirken bu bastirma dedikleri alet i icat etmislerdi irmakta balik birakmamislardi iki uzun dalin caprazlama konulup asagisina ag koymuslardi 15 dakka araliklarla sudan cikarip bakarlardi eger uzerinden balik geciyorsa yakalanirdi bide simdi israil sazani diyorlar umarim ben gelince balik kalmistir tekrar yakalamak isterim yayin baligini
selamlar
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
istavritciye: abi kusura bakma yeni farkettim yeni konulara bakmakdan kendime gelenleri es geçmişim abi yayın avlandığın bölgeye göre yemi değişiyor verimli olan hangi yem onu bul yeter misinan ultra bryad olmalı 0/35 lik iğnende 0/2yada 0/3 olsun yeter. yem sülük tercihimdir yeşil veya karası farketmiyor bulamazssan gümüş veya kefal onlarda iyi sonuç veriyor.size yeni sezonda rastgele
Yorumları: 43
Konuları: 0
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
yayın balıkları cok guzel hıc gıtmedım gıdersem ıshallah bızede kısmet olur sızınde kısmetınız daha bol olsun
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul