Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispendek katili sahte
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam tatil iyi gidiyor her ortamda balık tutabiliyorsun maşallah SiyirdimHehe

Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ufuk hocam tatil iyi gidiyor her ortamda balık tutabiliyorsun maşallah SiyirdimHehe
Nihat marka icin cevabi okudun mu?
Bul
okudum hemen googleda arttım kalamar rapalalarına rastledım online satış yapan yerlerde bu senin resmini gönderdiğin yok sanırım Türkiyedede bulunmayacak bişey bu.
Bul
Albatros-gr yazdı:anlamadim hocam ne ozuru,ne icin?
eger yukarida yapilan espri icin diyorsan,ayip ediyorsun..
inan cok basarili bir espriydi vede o kadar hos olduAlkis
burada ciddi-ciddi butun gece konusacak isek...gece gecmez
hem boyle bir espri yapmak icin herkesin bir-birine cesareti var sanirim
cok yerinde ve organize bir espriydiSeerf(organize suc gibiSiyirdimBobo)

Ben de aynı düşünüyorum Faruk. Öyle güzel denk geldi ki İspendek olayı.Hafıza kartı yüzünden dün akşam koyamamıştım resimleri.Nasip işte.Siyirdim
Espriyi de severim zaten.Başka türlü zaman mı geçer dediğin gibi.Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Ben de aynı düşünüyorum Faruk. Öyle güzel denk geldi ki İspendek olayı.Hafıza kartı yüzünden dün akşam koyamamıştım resimleri.Nasip işte.Siyirdim
Espriyi de severim zaten.Başka türlü zaman mı geçer dediğin gibi.Seerf
aynen katiliyorum..ne bir fazla-ne bir eksikSeerf
Bul
İspendek muhabbetine bayıldım valla.AlkisAlkis
Bana bir tatlı su balığını hatırlattı.SiyirdimHappy
Bul
Avlarınızı devamlı takip ediyorum.çok güzel tebrikler
karşı sahillerde boy limit sınırı uygulamasını merak ettim biraz,,mesela biz paragat atamıyoruz yani amatörler.orda yok öyle bir yasak herhalde,,
bide levrek katili YAMASHİTA Sahteyi gerçekten çok aradım nette ama seri model kutu resim bişe bulamadım..işin açıkçası resimde gördüğüm o şeye balık nasıl vuruyo hayret ettim .gaga yok ..dönerek gelme ihtimali yüksek.ilginçHi teşekkürler
Bul
ada yazdı:Avlarınızı devamlı takip ediyorum.çok güzel tebrikler
karşı sahillerde boy limit sınırı uygulamasını merak ettim biraz,,mesela biz paragat atamıyoruz yani amatörler.orda yok öyle bir yasak herhalde,,
bide levrek katili YAMASHİTA Sahteyi gerçekten çok aradım nette ama seri model kutu resim bişe bulamadım..işin açıkçası resimde gördüğüm o şeye balık nasıl vuruyo hayret ettim .gaga yok ..dönerek gelme ihtimali yüksek.ilginçHi teşekkürler
tesekkurler Murat..
bizdede boy sinirlari hemen-hemen sizlerle ayni...kg olarak bir amatore 5 kg serbest..
paragatta benim gibi yalniz gidersen 150 kanca,2 veya daha cok kisi gidersen 300 kanca serbest..
bizim bu sahte simdilik ispendek katili...daha terfi edip levrek katili olmadiSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul
LeVrEkCi yazdı:üzerinde yazı yokmu faruk abi?
eğer yoksa bi ismini söylesinler bakalım bulmaya çalışalım hatta sponsor firmalara söyleyelim getirtsinler.
Nihat daha evvel markasinin YAMASHITA oldugunu soylemistim...
bu gun malzemecinin kitabinda baktim,kod`u filan varmi diye....sunu yaziyor,fotografinin yaninda:YUMIZUNO II...[SIZE=2]Bu yazilan ise modeli olsa gerek [/SIZE]
Bul
http://www.subprof.com/tienda/product_in...F+YUMIZUNO+

japoncası olan varmı getirtelim şunlardan Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  29-09-2010 zargana /zıpkın ile ispendek avım doktor 32 6,525 04-10-2010, 22:13
Son Yorum: TOLGA34
  02-07-2010 kikla ispendek avı. doktor 22 5,898 13-07-2010, 12:33
Son Yorum: istavritci
  JR doktor ispendek avı . jr doktor 29 4,045 08-07-2010, 16:25
Son Yorum: jr doktor
  ispendek kefal ve mırmır tahsinmersin 38 5,127 07-09-2009, 01:33
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi