Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gezginci emmi maydonozda
Kamil ILIPINAR yazdı:hani haksızda sayılmazlar yani.Siyirdimvalla zor iş topsuz çapayı yukarı almak Baby bir kere çektim bana bile yetti Happy

sen çok gençsinya ondan zor gelmiştir şekerim.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:sen çok gençsinya ondan zor gelmiştir şekerim.Siyirdim

anlaşıldı sanada bir çektirmek lazım topsuz Rolleyes yaşlı şeker bakkal amcacığım
Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:anlaşıldı sanada bir çektirmek lazım topsuz Rolleyes yaşlı şeker bakkal amcacığım
Siyirdim

birden bire bir rüzgar bir rüzgar maydanozda akıllara zarar,yarında çok fena yağmur yağacakmış,fırtınayla beraber.hemde lodostan.SiyirdimHappyBobo

hala çektirecekmisin demiri topsuz.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:birden bire bir rüzgar bir rüzgar maydanozda akıllara zarar,yarında çok fena yağmur yağacakmış,fırtınayla beraber.hemde lodostan.SiyirdimHappyBobo

hala çektirecekmisin demiri topsuz.Siyirdim

çek topu çek rüzgardanda fırtınadanda yağmurdanda iyidirSiyirdim sadece bana değilya bunlar elle gelen düğün bayram. karda yağsa çekecen topu zorla ya zorla
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:çek topu çek rüzgardanda fırtınadanda yağmurdanda iyidirSiyirdim sadece bana değilya bunlar elle gelen düğün bayram. karda yağsa çekecen topu zorla ya zorla

vaybe işe bak.meğer kamil aga bize işkence yapacak.amaniiiiiiiinNayirolamaz
Bul
şekerim sen demiri topsuz çekeceksen ambulance kıyıda hazır bulundurmak lazımBoboBoboBobo
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
toplu çapa topsuz çapa nedir yahuu bilmemek ayıp değil bi anlatın hele öğrenelim.tekneye bide topmu alacağız bndan sonra Siyirdim
Bul
    top bu işe yarıyor
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
Çapa topu teknelerin olmazsa olmaz aparatlarındandır. Bu top sayesinde çok derinlere bile atmak zorunda kaldığımız çapamızı zahmetsizce (GÜLE OYNAYA) çekmemizi sağlar.Topun üzerinde bulunan halkadan çapa ipini geçireceksiniz ve çapanızı öyle atıcaksınız. Avınız sonlandığında topu da denize bırakarak tabiiki ipin teknede kalan kısmı bağlı olucaktır. Çapayı attığınız yönün tam tersine yol alıcaksınız. Taki çapanın topa ulaşmasına kadar. Çapa topa ulaştımı tekrar çapaya doğru yavaş yavaş yol alırken çapanızı makaraya misina sarar gibi rahatlıkla çekersiniz. Yani hiç güç harcamadan. Ertürk resmini koymuş ben de başka resimler varsa bakıp atayım
Bul
Ben resimdeki gibi bırakmıyorum çünkü rüzgar ve akıntı topu tekneye doğru getiriyor ve çarpmalarla rahatsız ediyor bu yüzden çapayı atarken topu teknede tutuyor çekerken suya bırakıyorum76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi