Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rapala ve fileto kesmek için yardim
oradakilerin hepsi iş yapar ama kesin iş yapmış olanları biz yazdık.yani denenmiş iş yaptıgı belli olanlar Gulumse
Bul
Sen sadece c57 diyorsun nihat abi c57 bizim orda kullanan var sabahları iş yapıyor akşamlarıda yapar diye tahmin ediyorum birde c4 iş yapıyor
Bul
C5 ve GHRH den hangisi daha çok iş yapar
Bul
ogiveogi yazdı:C5 ve GHRH den hangisi daha çok iş yapar

daha öncede yazdığım gibi yozurinin bu resimdeki hepsi iş yapar.C5 ile GHRH arasında kalırsam ben olsam C5 i tercih ederdim.
Bul
LeVrEkCi yazdı:daha öncede yazdığım gibi yozurinin bu resimdeki hepsi iş yapar.C5 ile GHRH arasında kalırsam ben olsam C5 i tercih ederdim.

Kendi konumu hortlatıyım nihat abi yardımlarınız için sağolun bu yazın 4 parça balık alabildim. 4 balığın sebebide takımdaki ufak hatalar ama hala fileto kesemiyorumBaby bi kaç ay önce biriyle tanıştım facebook üzerinden ince ipuçlarını aldım bu yazın üniversite sınavına çalışıcağımdan dolayı çok fazla balığa çıkamıycağım ama takımlsrı tam olarak hazırlıyacağımdan dolayı allah nasip ederse iki haneli rakamlara ulaşıcam. Nihat abi bu arada forumun canlanması için önerilerim olucak özelden yazıcam.
LÜFER İS COMİNG
Bul
ogiveogi yazdı:Kendi konumu hortlatıyım nihat abi yardımlarınız için sağolun bu yazın 4 parça balık alabildim. 4 balığın sebebide takımdaki ufak hatalar ama hala fileto kesemiyorumBaby bi kaç ay önce biriyle tanıştım facebook üzerinden ince ipuçlarını aldım bu yazın üniversite sınavına çalışıcağımdan dolayı çok fazla balığa çıkamıycağım ama takımlsrı tam olarak hazırlıyacağımdan dolayı allah nasip ederse iki haneli rakamlara ulaşıcam. Nihat abi bu arada forumun canlanması için önerilerim olucak özelden yazıcam.
LÜFER İS COMİNG

Konu eskiymiş. Ama fleto konusunda önemli bir iki tavsiyede bulunmak isterim.

1) Fleto kesecek bıçak kesinlikle uzun ve mutlaka ince bir bıçak olacak. tavsiyem buluna biliyorsa sürmene fleto bıçağı edinilmeli. boyu 25 cm den kıza olmamalı.

2) Kesinlikle çok keskin olacak.
"Bunu test için zargananın kuyruk kemiğine geldiğinde, kuyruğu ayırmak için kuyruk başındaki kemiği zorlanmadan kesiyorsa keskinliği yeterli demektir. eğer kolayca kesmiyorsa keskin değildir."

3) fleto kesmeyi ve kenarlarını düzeltmeyi mutlaka bilmek öğrenmek gerekir.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Konu eskiymiş. Ama fleto konusunda önemli bir iki tavsiyede bulunmak isterim.

1) Fleto kesecek bıçak kesinlikle uzun ve mutlaka ince bir bıçak olacak. tavsiyem buluna biliyorsa sürmene fleto bıçağı edinilmeli. boyu 25 cm den kıza olmamalı.

2) Kesinlikle çok keskin olacak.
"Bunu test için zargananın kuyruk kemiğine geldiğinde, kuyruğu ayırmak için kuyruk başındaki kemiği zorlanmadan kesiyorsa keskinliği yeterli demektir. eğer kolayca kesmiyorsa keskin değildir."

3) fleto kesmeyi ve kenarlarını düzeltmeyi mutlaka bilmek öğrenmek gerekir.
bir video yap öğrenelim nihatım.Falçata olmazmı?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bu videonun bir bölümünde var arapım,falçatada olur ama en iyisi adaşımında dediği gibi uzun keskin bir fleto bıçağı.5:20 .dakikada fleto kesimi var,narlıda arkadaşlarda falçata vardı onunla kestik.

[YOUTUBE]HnyWT4UvmjY[/YOUTUBE].
Bul
Yazın takımların videosunu çekmeyi düşünüyorum takım yapıcaklar için örnek olur.
Bul
ogiveogi yazdı:Yazın takımların videosunu çekmeyi düşünüyorum takım yapıcaklar için örnek olur.
Oğulcan burdanda mı kurtulamicaz senden Smile)) yeter la Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  RAPALA seçimi yardım ? MeLanqoLis 15 3,360 23-11-2014, 21:35
Son Yorum: okan09
  2014 Rapala Katalogu waspix 8 2,073 17-06-2014, 11:54
Son Yorum: SpinAvcısı
  2012 Rapala Kataloğu maxtar 17 4,616 09-06-2014, 17:05
Son Yorum: waspix
  Kaşık ve sahte seçimi YARDIM ring 10 3,281 03-11-2012, 16:15
Son Yorum: drasty41
  yeni rapala ve kaşıklarım nasıllar :))) fish or die 24 4,465 25-10-2012, 00:48
Son Yorum: ALTAYLI
  Rapala Tavsiyesi Gkmn34 8 3,285 14-06-2012, 00:28
Son Yorum: YaKaMoZ
  Rapala klipsi ve iğnesi(Yardım) maxtar 9 8,836 13-02-2012, 16:16
Son Yorum: ALTAYLI
  bunlarda benim rapala ve raglou larım ANTALYALI07 27 6,262 02-08-2011, 12:45
Son Yorum: cranium
  Cam rapala erkangezici 20 9,941 06-02-2011, 16:03
Son Yorum: Lakerda
  Rapala İle balik avi hakkinda yardim srkan_ak 5 7,008 08-12-2010, 10:36
Son Yorum: FuRkAn *

Hızlı Menü: