Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gezginci emmi maydonozda
LeVrEkCi yazdı:toplu çapa topsuz çapa nedir yahuu bilmemek ayıp değil bi anlatın hele öğrenelim.tekneye bide topmu alacağız bndan sonra Siyirdim

nihat bu top olayı büyük rahatlık çapayı toplamak için vargücünle yukarı asılmana gerek yok bu işi top yapıyorSiyirdim bence her tekneye bir top mutlaka lazım.Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
b.kral yazdı:şekerim sen demiri topsuz çekeceksen ambulance kıyıda hazır bulundurmak lazımBoboBoboBobo

yetiştiremezsinki ambulansa.Siyirdimaynen takla.RolleyesHappy
Bul
LeVrEkCi yazdı:toplu çapa topsuz çapa nedir yahuu bilmemek ayıp değil bi anlatın hele öğrenelim.tekneye bide topmu alacağız bndan sonra Siyirdim

kalın plastikten halkalı yaklaşık 30-35 cm çapında bir top.demirin zinciriyle ipi arasına geçiriliyor.çekerken motorla asılıyorsun.ağırlık topta.demir yüzeye gelene kadar gidiyorsun.sonra sadece ipin ağırlığını topluyorsun.demir topun ucunda asılı kalıyor.çok güzel.marmarada hiç görmemiştim.egeli aklı işte.Alkis
Bul
yycolak yazdı:yetiştiremezsinki ambulansa.Siyirdimaynen takla.RolleyesHappy

sen gençsin şeker amca ölmezsiiinnn bir çapayla Happyama nefesi nasıl alırsın bilemem artık Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sen gençsin şeker amca ölmezsiiinnn bir çapayla Happyama nefesi nasıl alırsın bilemem artık Hehe

HappyHappyHappyalemsin alem.SiyirdimAlkis
Bul
bende ilk kez sizde duydum vede gördüm,gerçi bizim orada en derin attığımız yer 20 kulaç gibidir ama yinede bizlerede lazım.bilgiler için teşekkürler.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bende ilk kez sizde duydum vede gördüm,gerçi bizim orada en derin attığımız yer 20 kulaç gibidir ama yinede bizlerede lazım.bilgiler için teşekkürler.Seerf

bir dahakine fotolarınıda çekeriz nihatcım.daha güzel olur.Smile
Bul
yycolak yazdı:bir dahakine fotolarınıda çekeriz nihatcım.daha güzel olur.Smile

iyi olur abi hatta buralarda bulamazsam oradan isteyebilirim Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:iyi olur abi hatta buralarda bulamazsam oradan isteyebilirim Seerf

pek tabii.ne zaman istersen.76
Bul
LeVrEkCi yazdı:iyi olur abi hatta buralarda bulamazsam oradan isteyebilirim Seerf

sizin oradada var adamım.daha önce deniz malzemesi satan yerde görmüştüm karaköyde bildiğin duba yani Smile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi