Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 569
Konuları: 43
kulaşım çınladı acep nedendir:p:p:p
hahahahaaa uzun yazamıyorsun dimi valla yenge mesaj sayına bakacak haberin olsun hemen sileyim istersen kızmasın bak oklavayla kovalayacak karışmam kurtarmamda
LeVrEkCi yazdı:hahahahaaa uzun yazamıyorsun dimi valla yenge mesaj sayına bakacak haberin olsun hemen sileyim istersen kızmasın bak oklavayla kovalayacak karışmam kurtarmamda 
o katıldığım organizasyon kız kaçırmadan evvel değildi
evlendikten 15 sonraydı evimiz kurulmamıştı daha. ve ben işe başlamam gerektiği için önceden gelmiştim. organizasyonun olduğu gece eşim istanbula geliyodu yoldaydı.
şimdi ise çorluya taşındım daha evi yerleştiremedim 3 gün oldu taşınalı evimi yerleştireyim buradayım yine.
fazla yazamamamın sebebi işlerim yoğun bu aralar
görüşmek üzere nihat
daha satrançta yeneceğim seni
ilk organizasyona da katılmaya çalışacağım sözüm söz
ben lazım nihat kılıbıklığın eseri olmaz bende
hahaha santrançta yenecekmiş beni hahahahaaa yaww şükrü çok güldürdün beni yine sen çok yaşa emi.
çorlu hayırlı olsun çorlu çok güzeldir sakindir bi ara bende düşünmüştüm çorluda iş kurmayı
bu işin kılıbıklığı olmaz şükrü 15 günlük evli gelirsen organizasyona bidaha gelemessin tabii

))
şükrü sen beni kırk yıl çalışsan santrançta yenemessin.
LeVrEkCi yazdı:hahaha santrançta yenecekmiş beni hahahahaaa yaww şükrü çok güldürdün beni yine sen çok yaşa emi.
çorlu hayırlı olsun çorlu çok güzeldir sakindir bi ara bende düşünmüştüm çorluda iş kurmayı
bu işin kılıbıklığı olmaz şükrü 15 günlük evli gelirsen organizasyona bidaha gelemessin tabii
))
şükrü sen beni kırk yıl çalışsan santrançta yenemessin.
hehehehehe
nihat sadece bir maç yaptık
levrekte eline su dökemem ama satrançta iddialıyım
organizasyon konusunda eşim asla kısıtlamaz beni ve oda benimle birlikte seve seve katılır
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
GURHAN yazdı:Ben size söylemiştim daha once formulü. Alın doktordan bir rapor ayda en az 2 kere balıga cıkması şarttır yazdırın receteye olsun bitsin.
Aman Gürhan ayda 2 kereye hanımların lafı bile olmaz sonra derler bak doktor bile ayda 2 kere dedi sen niye öyle gün aşırı gidiyosun lafı falan olur

Ayda 2 kere çatlarım bee
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
vay vayyyyyyyyy neler oluomuşta haberimiz yokmuş heheheehehe bende layt sitede 3-4 tane var sanıodum
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40
Konuları: 4
Ortam ve balıklar süper. Allah muhabetinizi eksik etmesin.
Dünyanin balıkçı gibi olmasini istiyorum
Biraz sicaklık paylaşmak için...