Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ismail135 yazdı:cümleten selamlar ben de gelmek isterdim lakin iş nedeniyl( işi deiştirdim) muglada calışmaktayım şimdiden rasgele diyorum
ismail üzülme dağa çok org var onlara bekleriz.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
ismail135 yazdı:cümleten selamlar ben de gelmek isterdim lakin iş nedeniyl( işi deiştirdim) muglada calışmaktayım şimdiden rasgele diyorum
Birdahaki org. görüşmek dileğiyle
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
murkican yazdı:arkadaşlar bıçak kemiğe dayandı misali, geldi çattı org. günü. İzmir Team,Sonsuz Eğlenceler. Sabırsızlıkla paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bu arada eğlencenin doruklarına ulaşmanız dileklerimle.
Murat abi teşekkürler iyi dileklerin için, çok az bir zaman kaldı geri sayımdayız artık. Gönül ister hep birlikte 80-100 kişilik organizasyonlar yapalım
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
oda olacak muratım sabır..iple çekiyoruz organizasyonları sizden gelecek haberleri bile şimdiden merak ediyorum
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Hakikaten benim de durumum aynı.Bu konuyu okurken bile kalbim farklı çarpıyor
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 364
Konuları: 9
arkadaşlar eski foça org katılamadıgım için çok üzgünüm .işlerimiz var italyadan yeni tezgahlar gelecek onların kurulumlarıyla uğraşıyoruz. bidaki sefere mutlaka gelecegim. ne olursa olsun
Yorumları: 364
Konuları: 9
fikret usta bende güvercin merakı var evde besliyorum 40-50 kadar sendede bu merakın oldugunu duydum . bir gün manisaya beklerim.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Fevzi rahat ol yaw

Tekne korkusunu her gün düşündükçe sanki kaçıcakmış hissi yaratıyorsun

Allah'ın izniyle üstesinden geleceksin kardeşim ; yeter ki içini ferah tut

Hatta pişman bile olabilirsin kaybettiğin zamana , çok keyiflidir.Biraz garip gelebilir ama ben çalkantılı denizde yolculuğa bayılırım
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Lakerda yazdı:Köksal bey ayın 18 inde Foça'daydım,pansiyonda kaldım.1 gece kalacaksanız tavsiye ederim,klima,tv,banyo,tuvalet (müstakil) 1kişi gecelik 40 YTL idi.Bazı pansiyonlar mevsim nedeniyle kapalı olduğu halde burası herdaim açık.Sahilde.İlgilenirseniz linki bir inceleyin..
http://www.iyonpansiyon.com/index.html
Teşekkür ederim abi cumartesi yola çıkacağım yarın ola hayrola hayırlısıyla gidip geleyim.
Memleket SİVAS/Şarkışla