Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FoÇa organİzasyonu hk.
ismail135 yazdı:cümleten selamlar ben de gelmek isterdim lakin iş nedeniyl( işi deiştirdim) muglada calışmaktayım şimdiden rasgele diyorum

ismail üzülme dağa çok org var onlara bekleriz.
Bul
ismail135 yazdı:cümleten selamlar ben de gelmek isterdim lakin iş nedeniyl( işi deiştirdim) muglada calışmaktayım şimdiden rasgele diyorum

Birdahaki org. görüşmek dileğiyle Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
murkican yazdı:arkadaşlar bıçak kemiğe dayandı misali, geldi çattı org. günü. İzmir Team,Sonsuz Eğlenceler. Sabırsızlıkla paylaşımlarınızı bekliyoruz. Bu arada eğlencenin doruklarına ulaşmanız dileklerimle.

Murat abi teşekkürler iyi dileklerin için, çok az bir zaman kaldı geri sayımdayız artık. Gönül ister hep birlikte 80-100 kişilik organizasyonlar yapalım Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
oda olacak muratım sabır..iple çekiyoruz organizasyonları sizden gelecek haberleri bile şimdiden merak ediyorumSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hakikaten benim de durumum aynı.Bu konuyu okurken bile kalbim farklı çarpıyor Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
bide benım kalbımı gorsen nedım abı duracak gıbı..heyecanmı korkumu bılemıyorum SmileSmileSmile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
arkadaşlar eski foça org katılamadıgım için çok üzgünüm .işlerimiz var italyadan yeni tezgahlar gelecek onların kurulumlarıyla uğraşıyoruz. bidaki sefere mutlaka gelecegim. ne olursa olsunSeerf
Bul
fikret usta bende güvercin merakı var evde besliyorum 40-50 kadar sendede bu merakın oldugunu duydum . bir gün manisaya beklerim.Alkis
Bul
Fevzi rahat ol yaw Gulumse Tekne korkusunu her gün düşündükçe sanki kaçıcakmış hissi yaratıyorsun Siyirdim Allah'ın izniyle üstesinden geleceksin kardeşim ; yeter ki içini ferah tut Wink Hatta pişman bile olabilirsin kaybettiğin zamana , çok keyiflidir.Biraz garip gelebilir ama ben çalkantılı denizde yolculuğa bayılırım Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Lakerda yazdı:Köksal bey ayın 18 inde Foça'daydım,pansiyonda kaldım.1 gece kalacaksanız tavsiye ederim,klima,tv,banyo,tuvalet (müstakil) 1kişi gecelik 40 YTL idi.Bazı pansiyonlar mevsim nedeniyle kapalı olduğu halde burası herdaim açık.Sahilde.İlgilenirseniz linki bir inceleyin..
http://www.iyonpansiyon.com/index.html

Teşekkür ederim abi cumartesi yola çıkacağım yarın ola hayrola hayırlısıyla gidip geleyim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Foça'yı özledim ALTAYLI 26 4,332 29-12-2012, 01:29
Son Yorum: ALTAYLI
  İzmir Organizasyonu Detayları fish or die 692 53,092 24-01-2009, 15:37
Son Yorum: tahsinmersin
  Foça Organizasyonu Yem Hk. fish or die 58 7,913 30-11-2008, 00:26
Son Yorum: bucalıfikret
  Foça Organizasyonu Ulaşım Hk. fish or die 27 4,374 25-11-2008, 11:41
Son Yorum: fish or die