Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu ne yapıyoruz :)
tedirgin SaZaN yazdı:abicim siz bir boğazı aşamıyorsunuz biz o boğazdaki köprülerden atlayalım bariSiyirdimben İstanbul da yaşasam her hafta ayrı org. düzenlerdim yaw,sizi şiddetle kınıyorum,ekim 1 inden beri inşallah bu pazar nasipse oltayı ele alacak birinin duygularıyla oynamayınız,burada boğaz vaa dı da suyunu biz mi içtik binaenaleyh.Happy
c.tesi veya pazar inşallah benden fazla balık tutarsınızAffet(bu da takriben bir kamyonetle gitmenizi gerektiriyor Smile olta olmasada iyi salladım,,uykusuzluk zembereği iyi kaydırmış benimHappy

Valla sen boğaza gıpta ben saroz tarafına. Herkesin gönlünde yatan bir aslan var. Aslında dediğin gibi boğaz harika. Ama çok kalabalık. Şöyle bir yalı alamadım ki penceremden olta atayım Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:Valla sen boğaza gıpta ben saroz tarafına. Herkesin gönlünde yatan bir aslan var. Aslında dediğin gibi boğaz harika. Ama çok kalabalık. Şöyle bir yalı alamadım ki penceremden olta atayım Siyirdim

işte bu, direkt olaya bağlantı,Alkis sarozu levrekçi ağamda çok övdü murki abi de,bende merak ediyorum,bu yaza müsait olursam yıllık arazimin bir kısmını oraya ayıracağım,,ama daha şafak karanlıkAffet
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:işte bu, direkt olaya bağlantı,Alkis sarozu levrekçi ağamda çok övdü murki abi de,bende merak ediyorum,bu yaza müsait olursam yıllık arazimin bir kısmını oraya ayıracağım,,ama daha şafak karanlıkAffet

Bekara arazi olmak kolay... Sadece tahmin tabii... Siyirdim
Bul
maxtar yazdı:Valla sen boğaza gıpta ben saroz tarafına. Herkesin gönlünde yatan bir aslan var. Aslında dediğin gibi boğaz harika. Ama çok kalabalık. Şöyle bir yalı alamadım ki penceremden olta atayım Siyirdim

Yalı evet.. dünya üzerindeki en pahalı gayrimenkul.. öyle ki, net bir rayiçleri bile yok, tespit edilemiyor yani.. milyon dolarlar havada uçuşuyor..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
xfisher yazdı:Yalı evet.. dünya üzerindeki en pahalı gayrimenkul.. öyle ki, net bir rayiçleri bile yok, tespit edilemiyor yani.. milyon dolarlar havada uçuşuyor..

Sağım solum belli olmaz. Gidip bana yalı aldırtma şimdi.. Rayiç mayiç anlamam ben BoboSiyirdim
Bul
maxtar yazdı:Sağım solum belli olmaz. Gidip bana yalı aldırtma şimdi.. Rayiç mayiç anlamam ben BoboSiyirdim

Siyirdim

Hehe
76
Bul
maxtar yazdı:Sağım solum belli olmaz. Gidip bana yalı aldırtma şimdi.. Rayiç mayiç anlamam ben BoboSiyirdim

biz seni tutmayalım metincim.git hemen bir yalı alıver.şöyle en boğaza sıfırından.Alkis
Bul
yycolak yazdı:biz seni tutmayalım metincim.git hemen bir yalı alıver.şöyle en boğaza sıfırından.Alkis

Almıyorum abi. Vazgeçtim. Rayiç mayiç bana ters Hadiordan

Happy
Bul
maxtar yazdı:Almıyorum abi. Vazgeçtim. Rayiç mayiç bana ters Hadiordan

Happy

çabuk vaz geçtin yahu.emlak piyasası ne heveslenmişti halbuki.Siyirdim
Bul
maxtar yazdı:Almıyorum abi. Vazgeçtim. Rayiç mayiç bana ters Hadiordan

Happy

al al.. balkondan lüfere yemli atarız Siyirdim
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,646 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,754 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,933 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,643 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,931 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,987 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,767 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 3,014 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Kuşadasında Cihan Deniz 39 4,372 09-07-2012, 13:46
  Hafta sonu Karareis yalnız balıkçı 28 4,149 05-04-2012, 22:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi