Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TÜrkİye organİzasyonu 2
Kamil ILIPINAR yazdı:hazır kıta bekliyoruz elimizde makaralı olta ile hocam Smile

Ooo sen hazırdan da hazırmışsın be Kamil.Yalçın çok şanslı.Yemi de var mı ucundaSiyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Ooo sen hazırdan da hazırmışsın be Kamil.Yalçın çok şanslı.Yemi de var mı ucundaSiyirdim

izmir gibi yer olurda oltada yem olmazmı oranın balıkları çapariye gelmiyor illada sülünez,borukurdu,teke,mamun olsun diyorlar istersen takma yemi hocam yoksa koca bir sıfır alırsın Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:izmir gibi yer olurda oltada yem olmazmı oranın balıkları çapariye gelmiyor illada sülünez,borukurdu,teke,mamun olsun diyorlar istersen takma yemi hocam yoksa koca bir sıfır alırsın Happy

İzmir de ki balıklar da balık ama.Çapariye gelmesin boşver.Çipuralar, levrekler aman aman....Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
yycolak yazdı:beni buradan alan olmazsa mümkün değil gelemem.sabahın o Siyirdimsaatinde burada kargalar bile uyuyor şekerim.

şükürler olsun sensiz av yapabilecemSiyirdimOhyandanYeter:
Bul
bucalıfikret yazdı:şükürler olsun sensiz av yapabilecemSiyirdimOhyandanYeter:

Yalçınsız balık tutabilecekmisin Fiko? Siyirdim
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:listeye gerek yok gelen gelmeyen tarih belli olunca ortaya çıkarrSeerf ama bildiğim bişi varsa ikiniz kesin varsınız Smile

kamilim sensiz olurmu sende garanti76
Bul
ufuktan26 yazdı:Yalçınsız balık tutabilecekmisin Fiko? Siyirdim

garanti veriyorum hocam.76
Bul
yycolak yazdı:beni buradan alan olmazsa mümkün değil gelemem.sabahın o Siyirdimsaatinde burada kargalar bile uyuyor şekerim.

amman abi ben bunu görmedim sen yazmadın bu yazıda eskiden bir nazlı çıtır vardı onu anımsatan bir nazlılık var aman haa koşa koşa gelirim yine gelirim demeni tercih ederdim ben buna alışığım abiciğim Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:amman abi ben bunu görmedim sen yazmadın bu yazıda eskiden bir nazlı çıtır vardı onu anımsatan bir nazlılık var aman haa koşa koşa gelirim yine gelirim demeni tercih ederdim ben buna alışığım abiciğim Seerf

fiko gelecek almaya nihatcım.bombalarım o tekneyi beni almadan giderse.birde bensiz balık tutacakmış.ben balık tutmaya gitmiyorum.kalabalık olacağız inşallah muhabbet varken nasıl olsa birileri(fiko)tutacak balığı.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:fiko gelecek almaya nihatcım.bombalarım o tekneyi beni almadan giderse.birde bensiz balık tutacakmış.ben balık tutmaya gitmiyorum.kalabalık olacağız inşallah muhabbet varken nasıl olsa birileri(fiko)tutacak balığı.Siyirdim

[B]sen benim başıma belamısınSiyirdim
[B]bomba elinde patlamasın.

ufak atta civ civler yesi.Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  türkiye org hakkında yalova tatar 10 2,504 13-05-2010, 01:46
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir KIş organizasyonu fish or die 85 9,640 27-12-2009, 02:16
Son Yorum: yycolak
  İstanbul Kış Organizasyonu Goktug 5 1,963 27-12-2009, 02:12
  Dalyan Organizasyonu Ulaşım fish or die 220 20,295 02-10-2009, 01:07
  İzmir Organizasyonu Ulaşım fish or die 151 15,608 23-04-2009, 16:16
Son Yorum: orhanekmekci
  asıl organizasyonu ben yapıyorum evleniyorum instinct 33 5,182 03-02-2009, 20:35
Son Yorum: Krizoberill
  izmir tekne organizasyonu hakkında LeVrEkCi 12 4,052 06-05-2008, 12:50
Son Yorum: ALTAYLI
  2.İSTANBUL ORGANİZASYONU LeVrEkCi 0 1,559 20-06-2007, 09:47
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi