Albatros-gr yazdı:tesekkurler Birol...merak ettigim...buna ispendekler bayildilevrekler bakalim ne yapacak..nasil olsa bir gun birinin onunden gececek kismetse..
O senin el yapimi dedigin sahtelerde is yapiyormu?
İspendekler ama biraz daha kolay kanıyorlar diye biliyorum. Eklediğim resimdeki sahteyi ben yapıyorum. akvaryum hortumundan. üsküdarda bir balıkçı üstad göstermişti. Balıkda almış gayet güzel . ama ben denemedim henüz.
tesekkurle Huseyin....perka`nin lezzetli odugunu nereden biliyorsun..yedigin var mi?yoksa tahminde mi bulunuyorsun?
bana beni isletiyorsun gibime geliyor ..HOCAM
olumru faruk abi geçen yıl çanakkalede organizasyonda sırti de tuttuk hatta yemliyle bile tuttum hepsini yedim hem etli hem lezzetli bence ayıp ettin beni kaybettin
balıkoltası yazdı:İspendekler ama biraz daha kolay kanıyorlar diye biliyorum. Eklediğim resimdeki sahteyi ben yapıyorum. akvaryum hortumundan. üsküdarda bir balıkçı üstad göstermişti. Balıkda almış gayet güzel . ama ben denemedim henüz.
Birol super olmus abicim ya....vallahi cok guzel.eline saglik..is yapacagi belli..
rastgele
araphüso26 yazdı:olumru faruk abi geçen yıl çanakkalede organizasyonda sırti de tuttuk hatta yemliyle bile tuttum hepsini yedim hem etli hem lezzetli bence ayıp ettin beni kaybettin
hocalar ozuru kabul eder ...ogrencilerini affeder
genede yedinmi bilmiyorum...sahit getir
Hakanın sahte iş yapmasına sevindim,bu sahte cam gibi içi görünüyor.Havada tam sırtılıkmış lakin bereketsiz olmuş,neyse hanosda iriymiş bakalım beğenecekmisingünü levrek avcısı,çapariyle bereketlendirmişsinafiyet olsun
orhanekmekci yazdı:Hakanın sahte iş yapmasına sevindim,bu sahte cam gibi içi görünüyor.Havada tam sırtılıkmış lakin bereketsiz olmuş,neyse hanosda iriymiş bakalım beğenecekmisingünü levrek avcısı,çapariyle bereketlendirmişsinafiyet olsun
tesekkurler Orhan abi...evet saydam ici gozukuyor...
ben butun gun sirtileri dipten cektim,sinagrit icin..onun icinde istavrit filan takmadi bana..capari duruma yetisti
sen kalamarlara rapor yazmadinmi?yoksa benim mi dikkatimden kacti?