Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kisilerle Ozlesmis Rapalalarim
orhanekmekci yazdı:Bugünkü sırtı yapmanı tuttumSiyirdimAlkisAlkisgünün birincisi Hakanıda açık ara birinciliğini kutlarımHappybu arada Faruğun rengi kaybolmaya yüz tutmuş,yenilenmek istiyorGulumsekurşun fotosu için teşekkürler Faruk,balıklar içinde afiyet olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi...o Faruk yinede iyi durumda sayilir..bir tane emekli var..bak su fotodaki..Siyirdim
cok is yaptilar cok...simdi gencler geldi bizim faruk biraz kenara kaldiHappySiyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Orhan abi...o Faruk yinede iyi durumda sayilir..bir tane emekli var..bak su fotodaki..Siyirdim
cok is yaptilar cok...simdi gencler geldi bizim faruk biraz kenara kaldiHappySiyirdim

Faruk,bu kutuya giren zor çıkacak galiba Siyirdim(kalamar rapalası hariç)
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu kutuya giren zor çıkacak galiba Siyirdim(kalamar rapalası hariç)
abi orasi rapala mezarligi degilSiyirdimHappy
sadece bu sene sezon basinda (gecen seneden bu yana)bakimsizliktan bu hale gelmisti rapalalarim...elden gectiler,genclestilerBobo..tabii bazilari arsive kaldirildi,yerine yenileri geldi
Bul
Faruk Abi bir dahaki ava Nihat'ın sahtesini de kullanır mısın Wink Ona bizim buralarda limon deniliyor ve bayağı etkili , sizin oralarda nasıl çalışır merak ediyorum Smile Bir de Rapala Husky Jerk'in FT modeli var.Yani nam-ı diğer Karpuz . Levrek kadar olmasa da Sinarit'de iş yapabilir Wink
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Farukcum tebrikler.
Senin avlarda klasikleşmeye başladı.
Balıkları takım halinde hizaya sokmadan dönmüyorsun valla.
Tam usta işi.Afiyet olsun.Sağlıklar.
Bul
faruk abi hakan hoca olmasa boş dönecektin demek sinekte yok Siyirdim bereketli ve afiyet olsun tavalık çıkmış yine Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Faruk Bey...

Öncelikle bilgiler için teşekkürler...Bunlar bizler için değerli bilgiler..Benim merak ettiğim bir şey daha var..Bu rapalalara isimleri yakıştırırken dikkat ettiğiniz bir kriter varmıydı yoksa rastgele mi oldu..

Selamlar...
Bul
thunderbolt yazdı:Faruk Abi bir dahaki ava Nihat'ın sahtesini de kullanır mısın Wink Ona bizim buralarda limon deniliyor ve bayağı etkili , sizin oralarda nasıl çalışır merak ediyorum Smile Bir de Rapala Husky Jerk'in FT modeli var.Yani nam-ı diğer Karpuz . Levrek kadar olmasa da Sinarit'de iş yapabilir Wink
evet Nedim,o Nihat`inki is yapiyor...baska zaman denedigim varo nam-i deger karpuzun bir fotosu varsa koyarmisin...tesekkurler
yycolak yazdı:Farukcum tebrikler.
Senin avlarda klasikleşmeye başladı.
Balıkları takım halinde hizaya sokmadan dönmüyorsun valla.
Tam usta işi.Afiyet olsun.Sağlıklar.
tesekkurler Yalcin...vallahi bimem ustami-acemi mi ,Siyirdimbirseyler yapmiya calisiyoruz...sizlerede rastgele
Bul
fish or die yazdı:faruk abi hakan hoca olmasa boş dönecektin demek sinekte yok Siyirdim bereketli ve afiyet olsun tavalık çıkmış yine Seerf
tesekkurler Murat...dogru sagolsun Hakan,aksi halde bu yazgunlerinde tavuga kalabilirdikSiyirdimsizlerede rastgele
aygroup yazdı:Faruk Bey...

Öncelikle bilgiler için teşekkürler...Bunlar bizler için değerli bilgiler..Benim merak ettiğim bir şey daha var..Bu rapalalara isimleri yakıştırırken dikkat ettiğiniz bir kriter varmıydı yoksa rastgele mi oldu..

Selamlar...
Tesekkurler Ahmet abi..
bu rapalalara isimleri ben koymadim...bunlar o arkadaslarimin tavsiye ettigi rapalalar...genelde herkesin favori bir rapalasi vardir..nasil orada bir tane benim ki var....ayni sekilde bunlarda o isimlerini yazdigim arkadaslarin favorileri diyebilirim..
saygilar..rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Murat...dogru sagolsun Hakan,aksi halde bu yazgunlerinde tavuga kalabilirdikSiyirdimsizlerede rastgele

Tesekkurler Ahmet abi..
bu rapalalara isimleri ben koymadim...bunlar o arkadaslarimin tavsiye ettigi rapalalar...genelde herkesin favori bir rapalasi vardir..nasil orada bir tane benim ki var....ayni sekilde bunlarda o isimlerini yazdigim arkadaslarin favorileri diyebilirim..
saygilar..rastgele

Faruk Kardeşim.....

Çok güzel bir gerekçe bulmuşun isim koymak için...Tebrikler...

Hele dur..Ben de bir şey keşfedeyim ...Biraz ustalaşayım...Orada bir yerlerde bana da yer açarsın artık..

Maalesef şu anda konu ile ilgili hiç bir tecrübem yok...Gulumse

Sevgiler...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi