Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam
araphüso26 yazdı:SiyirdimHadiordanSiyirdimHadiordan SiyirdimSiyirdimHehe
bana bak Huseyin okuyanda sahi sanacak ugrasacak canli sinek ile balik tutmaya,saka oldugunu yazalim bari....saka-sakaHappy
Bul
Sineği iğneye değil , tekneye bağlamanın bir yolunu öğrenmek lazım Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Sineği iğneye değil , tekneye bağlamanın bir yolunu öğrenmek lazım Siyirdim
tmm iste ..bu dogrusu..Alkis
Huseyiiiiiiin...duydun mu?
Bul
Abi Hüseyin tatlı su avcısı . Onlar sinekleri böcekleri uğur değil , yem yaparlar Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Abi Hüseyin tatlı su avcısı . Onlar sinekleri böcekleri uğur değil , yem yaparlar Happy
HappyHappyHappy
vallahi dogruBobo
Bul
Albatros-gr yazdı:bana bak Huseyin okuyanda sahi sanacak ugrasacak canli sinek ile balik tutmaya,saka oldugunu yazalim bari....saka-sakaHappy
niye öyle diyon be ustacım biz tatlısuda kefal avlarken kullanırız felaket bir yem at çek vallaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Abi Hüseyin tatlı su avcısı . Onlar sinekleri böcekleri uğur değil , yem yaparlar Happy
çok doğru tespit dostum bi uçan bide kaçan kurtuluyo bizden Happy
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Sizden korkulur dostum Siyirdim Sizden kaçanları bilmiyorum ama uçanlar da kurtulamıyor HappyHappyHappy Hatta buna "fly" avcılığı bile diyorlar Bobo
Bul
thunderbolt yazdı:Sizden korkulur dostum Siyirdim Sizden kaçanları bilmiyorum ama uçanlar da kurtulamıyor HappyHappyHappy Hatta buna "fly" avcılığı bile diyorlar Bobo
fly avcılığı evet işte bu benim işim buSiyirdimSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
HappyHappyHappySiyirdimSiyirdim

Size çare yok valla...Fly 'ı böyle düşünmemiştim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selam arkadaşlar ben geldim ALTAYLI 32 5,423 16-04-2009, 09:11
Son Yorum: dincobey
  marmaris ten selam bucalıfikret 16 3,095 05-07-2008, 00:47
Son Yorum: araphüso26
  selam ahmet_beşiktepe 9 2,216 02-01-2008, 13:33
Son Yorum: fotokopici
  selam hepinize Captain Hook 18 2,933 09-11-2007, 09:07
Son Yorum: ozansel

Hızlı Menü: