Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selam arkadaşlar ben geldim
Sizlerden uzun zamandır ayrı kalmanın ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir klasik sözüyle anlatmış olayım. Haberlerinizi yine sitemizde üye olan B.Kral'dan alıyordum. Geçtiğimiz pazar günü tekneyi Bazılarınızın tanıdığı Dostum Aytuğ ve B.Kral ile işlemlerini tamamlayıp denize bıraktık. Az zamanımız olmasına rağmen 1 Sinarit palazı ve 3 melanur alıp dödük. Dün kendimi yorgun hissettiğim için öğle üzeri eşimi alıp ver elini FOÇA ve resimde gördüğünüz yavrular tekneye. Böylelikle sezonu açmış hem de burada sizlerle tekrar buluşmuş olduk. Av bilgisine gelince, Bildiğiniz gibi ben sırtıcıyım bu arkadaşlar öyle yakalanmışlardır. Hepinize tekrar selamlar. Umarım daha sık ve keyifli ortamlarda buluşuruz. SİTEMİZE KATILAN TÜM YENİ ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ diyorum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Merhaba Ercan bey.Tanıştığımıza memnun oldum.Tebrik ederim, güzel av olmuş.AlkisAfiyet olsunSeerf
Sırtı da kullandığınız takım hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim.Gulumse
Bul
hoşgeldin abi güzel parçalar almışsın geneAlkisAlkisAlkis
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
ercan abi hoşgeldin hemde ne hoşgeldin,maşallah kuzularla gelmene sevindim,abi bunları sırtı ile ne zevkle çekmişsindir tahmin edebiliyorum Seerfafiyet olsun rastgele Alkis
Bul
ercan abi gelişin muhteşem olmuş tebrikler böyleliklede sezonu açmış oldun
senin tabirinle yinede balığı boğmuşsun afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Hoşgeldin ErcanAlkismelanurlarda seninle birlikte hoş geldiler,sezon açılışında hayırlı olsun.daha bollarına büyüklerine afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Selamlar Ercan Bey.Ben size hoşbulduk diyenlerdenim.Yani yeni üyelerdenGulumseSezonu güzel açmışsınız.TebriklerAlkisYavruların da maşallahı var.Bol ve keyifli avlar dilerim.Afiyet olsunAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Şükür kavuşturana ercan abi artık daha sık burada olursun
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
İşte dönüş bu be, Ercan abi hoşgeldin kuzularında maşallahı var tebrikler abi......AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hoşgeldin Ercan kaptan,nefis bir sezon açılışı bu;bereketli ve afiyet olsun..Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  arkadaşlar geç olsada sonunda istediğim gibi bir site buldum akif 19 2,776 07-09-2011, 13:08
Son Yorum: ufuktan26
  Selam SinekOltasi 35 4,122 21-07-2009, 11:40
Son Yorum: SinekOltasi
  marmaris ten selam bucalıfikret 16 3,026 05-07-2008, 00:47
Son Yorum: araphüso26
  selam ahmet_beşiktepe 9 2,183 02-01-2008, 13:33
Son Yorum: fotokopici
  selam hepinize Captain Hook 18 2,837 09-11-2007, 09:07
Son Yorum: ozansel
  eşkinadan geldim... kaya 34 5,385 09-06-2007, 22:25
Son Yorum: ekmekçi
  05:30 BALIKTAN GELDİM GURHAN 26 5,107 26-04-2007, 00:20