Sizlerden uzun zamandır ayrı kalmanın ne demek olduğunu ancak yaşayan bilir klasik sözüyle anlatmış olayım. Haberlerinizi yine sitemizde üye olan B.Kral'dan alıyordum. Geçtiğimiz pazar günü tekneyi Bazılarınızın tanıdığı Dostum Aytuğ ve B.Kral ile işlemlerini tamamlayıp denize bıraktık. Az zamanımız olmasına rağmen 1 Sinarit palazı ve 3 melanur alıp dödük. Dün kendimi yorgun hissettiğim için öğle üzeri eşimi alıp ver elini FOÇA ve resimde gördüğünüz yavrular tekneye. Böylelikle sezonu açmış hem de burada sizlerle tekrar buluşmuş olduk. Av bilgisine gelince, Bildiğiniz gibi ben sırtıcıyım bu arkadaşlar öyle yakalanmışlardır. Hepinize tekrar selamlar. Umarım daha sık ve keyifli ortamlarda buluşuruz. SİTEMİZE KATILAN TÜM YENİ ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ diyorum
Merhaba Ercan bey.Tanıştığımıza memnun oldum.Tebrik ederim, güzel av olmuş.Afiyet olsun
Sırtı da kullandığınız takım hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim.
ercan abi hoşgeldin hemde ne hoşgeldin,maşallah kuzularla gelmene sevindim,abi bunları sırtı ile ne zevkle çekmişsindir tahmin edebiliyorum afiyet olsun rastgele
Selamlar Ercan Bey.Ben size hoşbulduk diyenlerdenim.Yani yeni üyelerdenSezonu güzel açmışsınız.TebriklerYavruların da maşallahı var.Bol ve keyifli avlar dilerim.Afiyet olsun