Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezayi kabul etmiyorum
orhanekmekci yazdı:Yeni dalan tip rapalaya ağırlık takmadan kullandıysan dalmasını beğendinmi.Meşhur sahte denizde o anda bulunan balıkları toplayacağı belli olduAlkisbu arada sineklere yaşama hakkıda vermiyorsunSiyirdimbalıklarda sınağrit olmasada yinede bereketli olmuş,Afşyet olsunSeerf
abi 12 metrede dolastigim icin bir tane 0 no, 1 tanede 2 no agirlik koydum...fakat nerelerde gezdigi icin bir sey diyemem..
sinekleri oldurdugumu bu gun yazmadim ki ,nereden haberin oldu...bu gun poyrazda oldugundan teknede 10 kadar sinek oldurdumSiyirdim..Bobo

tesekkurler
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat...insallah sizlerdede is yaparAffet

tesekkurler Birol..evet biz yunancasini SKATHARI diyoruz..
yukarida ufak bir yanlis olmus...Ben FARUK....Ahmet degilSiyirdim

Faruk Bey çok özür dilerimMahcup
Bu aralar kafam fena dağıldı bu sahtelerden. birsürü özel mesaj vs. derken isimleri karıştırdım Smile
Bul
bereketli ve afiyet olsun faruk abi.sahteler baya işe yaramış görünüyor.tebrikler faruk abi..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
balıkoltası yazdı:Faruk Bey çok özür dilerimMahcup
Bu aralar kafam fena dağıldı bu sahtelerden. birsürü özel mesaj vs. derken isimleri karıştırdım Smile
yok ya Birol..ozure gerek yoktu...ben espri olsun diye yazdim...onemli degil..
gormemezlikten de gelebilrdim..ozellikle sakadan yazdim
Bul
u_boy yazdı:bereketli ve afiyet olsun faruk abi.sahteler baya işe yaramış görünüyor.tebrikler faruk abi..
tesekkurler Umit...
sen isyerinden kacmadin mi? yoksa evdemisin
sizlerede rastgele
Bul
BALIK and OZAN yazdı:bencede bizim boğazın balıkları buna dayanamaz..bide su üstü zamanları olursa ozaman balığın belini kırarsın..süper bir sahte..levreğinde kökünü kurutucaksın abi mekanında sen bence bulaşma bu sahteye canlı yeminle balığını tut .saygılar
eger bogazda is yaparsa cok sevinecegim Ozan..insallah
Bul
balıkoltası yazdı:Faruk Bey çok özür dilerimMahcup
albatros un a ile başlaması yanıltıyor bende önce ahmet yazdım sildim faruk yazdım demekki var bişey Gulumse
Bul
Aretlik keyfini yapmışsın tebrikler Alkiseşek istavritlerine bence en iyisi silikon sahteler , tavalık yine çıkmış afiyetler Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:albatros un a ile başlaması yanıltıyor bende önce ahmet yazdım sildim faruk yazdım demekki var bişey Gulumse
hayirdir abi hayirdir..
var bunda bir keramet...hayir olsunAffet
Bul
bereketli olsun Faruk abi, bu sahtelerin iş yapacağına bende inanıyorum, umarım size ceza çıkmaz Smile fakat ilgimi çeken sizin kokal'lerin ( eşek istavriti) çok miktarda rapalaya gelmesi. bizim avlandığımız meralarda ancak gece ve canlı yeme geliyor bu eşekler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi