Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele
yycolak yazdı:Farukcum tebrikler.
Paraketeye göre balık az ama olsun,Çipuralar günü kurtarmış.
Bir dahakine hepsi dolsun iğnelerin inşallah.
Afiyet olsun.Sağlıklar.
tesekkurler Yalcin,o 5 baligin cipura cinsinden olmasi ,hakikaten gunu kurtardi,cunku cipurayi tutmasini cok seviyorum...sizlerede rastgele
orhanekmekci yazdı:Hayret bi şey şu kupesler ağzından başka her yerinden yakalanıyorlar
sırtının keyif verdiği dönemde vuruş olmaması ilginç,yinede bereketli av olmuş Faruk.Afiyet olsun
tesekkurler Orhan abi...
o fotoyu ondan koydum,senelerdir dikkatimi cekmistir,paragatta 10 gopez yakala,inan en azindan yarisi gozunden tutuluk olacak..ne demekse
sirti acaip bir sekilde durdu...nedenini bilemem,fakat insallah yakin zamanda tekrar baslar
sizlerede rastgele
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
genede güzel balıkçılık yapmışsın Faruk abim tebrik ederim boş dönmekten iyidir çipuralar çok güzel görünüyorlar afiyet olsun saygılar.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 20,389
[quote=Albatros-gr]tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele
tesekkurler Yalcin,o 5 baligin cipura cinsinden olmasi ,hakikaten gunu kurtardi,cunku cipurayi tutmasini cok seviyorum...sizlerede rastgele
Çipurayla aramızda bir husumet var Farukcum.
25 senedir ne dalışta ne oltada siftahımız yok!...

Her türlü balık tuttum çipura bir tane yok.
doktor yazdı:genede güzel balıkçılık yapmışsın Faruk abim tebrik ederim boş dönmekten iyidir çipuralar çok güzel görünüyorlar afiyet olsun saygılar.

tesekkurler Eren,o gunluk kismetimiz o kadarmis..bereket versin..evet,cipuralar guzeldi..sizlerede rastgele
yycolak yazdı:[quote=Albatros-gr]tesekkurler Emrah,sizlerede rastgele
Çipurayla aramızda bir husumet var Farukcum.
25 senedir ne dalışta ne oltada siftahımız yok!...
Her türlü balık tuttum çipura bir tane yok.
Bana gore cipuranin getirirken verdigi zevk, cok az balikta var..tabii bu kisiye gore degisir
Ah be Yalcin,bir gun insallah oltana guzel bir cipura yakalanir da,o zaman Faruk ne kadar hakliymis dersin...rastgele
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
faruk eline sağlık bereketli av olmuş afiyet olsun rast gele...

Yorumları: 16,711
Konuları: 238
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Eren,o gunluk kismetimiz o kadarmis..bereket versin..evet,cipuralar guzeldi..sizlerede rastgele
[quote=yycolak]
Bana gore cipuranin getirirken verdigi zevk, cok az balikta var..tabii bu kisiye gore degisir
Ah be Yalcin,bir gun insallah oltana guzel bir cipura yakalanir da,o zaman Faruk ne kadar hakliymis dersin...rastgele
Ağzın bal yesin.

Bende aynı dualarla çıkıyorum hep balığa ama nafile.

İnşallah bir gün.....
Yorumları: 2,222
Konuları: 70
tebrıkler abı hıc yoktan ıyıdır bız onların 1 tanesını bıle bulamıyoruz< bu aralar
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !