05-08-2009, 17:02
Faruk abi maşallahın var, mehtaplı gecelerde ohhhhhh afiyet olsun abicim..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Mehtapta oltacilik
|
05-08-2009, 17:02
Faruk abi maşallahın var, mehtaplı gecelerde ohhhhhh afiyet olsun abicim..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
05-08-2009, 17:48
faruk tebrikler eline sağlık ahmet'in merası verimliymiş afiyet olsun rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
05-08-2009, 18:15
Faruk abi, yine güzel balık almışsın
![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
05-08-2009, 18:34
fish or die yazdı:yok abi beni fazla eğitimli buldular ![]() ![]() ![]() balıkoltası yazdı:Tebrikler Faruk Bey. Sizde dolunayın tadını çıkarmışsınız bizim gibitesekkurlerBirol senin konunu okuyunca,bende ayni seyi dusundum,yani ayni saatlerde dolunay keyfi yapiyormisuz diye..keyif hakikaten superdi evet cipura yavrusuna ligda diyoruz sizlerede rastgele ![]()
05-08-2009, 18:39
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi maşallahın var, mehtaplı gecelerde ohhhhhh afiyet olsun abicim..sagol Ahmet tesekkur ederim...mehtapli gecelerde bu sefer kavun ve ... yoktu ![]() bucalıfikret yazdı:faruk tebrikler eline sağlık ahmet'in merası verimliymiş afiyet olsun rast gele.tesekkurler Fikret...Ahmet`in merasi verimli-verimli olmasinada..Ahmet Izmir`den geldiginde,bana bunun hesabini sorarmi bilmem ![]() HIDIR yazdı:deniz ve mehtap harikahakikaten Hidir,bu gunlerde denizin gece keyifi bambaska MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi, yine güzel balık almışsın afiyet şeker olsun.tesekkurler Serkan,sizlerede rastgele ![]()
05-08-2009, 19:46
mevsimi geldi hiç boş yok helal olsun faruk abim
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
05-08-2009, 19:48
Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız gece avcılıklarını bende çok severek yaparım insanın içi daha bi huzurlu oluyor gündüz e göre daha bi sessiz oluyor bereketli olsun sayın abim saygılar.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
05-08-2009, 20:00
Ben oldum olası geceyi hep sevmişimdir..
Hele birde , deniz ve mehtap üstüne bir de av.. Değme keyfime.. Bereketli ve afiyet olsun faruk abi..
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
05-08-2009, 20:10
Ellerine saglık valla ne iyi etmişsin. Keşke bizimde öle imkanlarımız olsa ne vardı....Afiyet bal şeker löp löp et olsun
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|