05-08-2009, 18:05

Dalış Eğitmeni
04.08.2009-Rumelihisarı Gece Avımız
|
05-08-2009, 18:16
Birol, balıklar güzel ama manzara ve boğazın havasına hiç bir şeyi değişmem
![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
05-08-2009, 18:47
birol eline sağlık ikiside güzel afiyet olsun rast gele.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
05-08-2009, 19:41
Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim resimler paylaşım bilgilendirme her zaman ki gibi güzel mustad N 225' İ benim de favori iğnemdir beyaz çapraz damaklı bi iğnedir mırmır avında deniz solucanı ile avlanırken ince olmasının faydasını çok görmüşümdür mırmır avında da dostların kullanmasını tavsiye ederim.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
05-08-2009, 19:45
bu gelincikleri hep yayın balığına benzetiyorum.. iskorpitler ise cidden korkunç.. tinede güzel balıklar tebrikler birol
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
05-08-2009, 19:47
Bereketli ve afiyet olsun Birol kardeş
![]()
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
05-08-2009, 20:34
Uzun_ahmet yazdı:Birol bereketli olsun, hem çorbalık hem tavalık boş dönmemişsin, hele birde sahteye bişeyler düşseydi deyme keyfine..Teşekkürler Ahmet Bey. Deniz mahsullerinden bir akşam yemeği gerçekten güzel. deniz yiyeceğimizi veriyor çok şükür. sahteye takip almak bile güzeldi. ilerisi için ümitlendirdi beni. bence sizlerde onunla turna tutacaksınız. kadem yazdı:Balıkçılık budur, denizde olanı tutabilmekTeşekkürler Kadem Bey. Şişini ilk defa duyuyorum açıkcası. derisini yüzünce çok az et kalıyor çünkü. ama sanırım sadece çorba için birkaç tane iri alırım. çünkü temizlemesi zahmetli biraz. blue_zaire yazdı:tebrıkler abı...hiç sevemedım su ıskorpıtı kanım ısınmadı bır turluTeşekkürler Fevzi. Bende sadece çorbasını sevebildim ama o da birkaç tane tutmak şartıyla. temizlemesi zor biraz ![]() orhanekmekci yazdı:Uzun bir aradan sonra gelincik ve iskorpitide gördük tebrikler Birol beyTeşekkürler Orhan Bey. ![]() HIDIR yazdı:Teşekkürler Hıdır Bey. MaVrUşGiL yazdı:Birol, balıklar güzel ama manzara ve boğazın havasına hiç bir şeyi değişmemAynen bende öyle Serkan.. bucalıfikret yazdı:birol eline sağlık ikiside güzel afiyet olsun rast gele.Teşekkürler Fikret Bey. Rastgele sizede. doktor yazdı:Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim resimler paylaşım bilgilendirme her zaman ki gibi güzel mustad N 225' İ benim de favori iğnemdir beyaz çapraz damaklı bi iğnedir mırmır avında deniz solucanı ile avlanırken ince olmasının faydasını çok görmüşümdür mırmır avında da dostların kullanmasını tavsiye ederim.Teşekkürler Doktor. 225n benimde favorimdir. çok avcı bir iğne. mırmırda denemedim gerçi. onda sapı çentikli iğneler kullanıyorum kurt için. ama denerim tavsiye ediyorsanız. mırmırda uzman sizsiniz. Rastgele. araphüso26 yazdı:bu gelincikleri hep yayın balığına benzetiyorum.. iskorpitler ise cidden korkunç.. tinede güzel balıklar tebrikler birolTeşekkürler Hüseyin Bey. Evet gelincikler yayına çok benziyor. yayının minyatürü gibi ![]() ama dişli ve karadaki gelincik gibi vahşi bir balıktır. göründüğü gibi masum değildir. u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Birol kardeş Teşekkürler Ümit Bey.
05-08-2009, 23:04
10 dakika evvel babamla iskorpit ve çorbasını konuşuyorduk,iskorpite yatsak çorba içsek dedik geldim konuyu açtım ve iskorpit konusunu gördüm,sanıyorum yarın iskorpit için ugraşırız artık
![]() ![]()
05-08-2009, 23:28
Bereketli olsun Birolcum.
Bu seferi biraz düşük gördüm senin performansına göre. Demekki Boğazda hiç balık yoktu. Ellerine sağlık.Afiyet olsun. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|