Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04.08.2009-Rumelihisarı Gece Avımız
Alkisboş dönmekte vardı tebrikler
Dalış Eğitmeni
Bul
Birol, balıklar güzel ama manzara ve boğazın havasına hiç bir şeyi değişmem AlkisSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
birol eline sağlık ikiside güzel afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim resimler paylaşım bilgilendirme her zaman ki gibi güzel mustad N 225' İ benim de favori iğnemdir beyaz çapraz damaklı bi iğnedir mırmır avında deniz solucanı ile avlanırken ince olmasının faydasını çok görmüşümdür mırmır avında da dostların kullanmasını tavsiye ederim.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bu gelincikleri hep yayın balığına benzetiyorum.. iskorpitler ise cidden korkunç.. tinede güzel balıklar tebrikler birolAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Bereketli ve afiyet olsun Birol kardeşAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Birol bereketli olsun, hem çorbalık hem tavalık boş dönmemişsin, hele birde sahteye bişeyler düşseydi deyme keyfine..
Teşekkürler Ahmet Bey. Deniz mahsullerinden bir akşam yemeği gerçekten güzel. deniz yiyeceğimizi veriyor çok şükür. sahteye takip almak bile güzeldi. ilerisi için ümitlendirdi beni. bence sizlerde onunla turna tutacaksınız.
kadem yazdı:Balıkçılık budur, denizde olanı tutabilmek Big Grin

Tebrikler birol. İskorpitlerden çok güzel şiş de yapıyorlar. Bir limon bir iskorpit kuşbaşı şişe dizip mangalda. Süper lezzetli oluyor.
Teşekkürler Kadem Bey. Şişini ilk defa duyuyorum açıkcası. derisini yüzünce çok az et kalıyor çünkü. ama sanırım sadece çorba için birkaç tane iri alırım. çünkü temizlemesi zahmetli biraz.
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı...hiç sevemedım su ıskorpıtı kanım ısınmadı bır turlu
Teşekkürler Fevzi. Bende sadece çorbasını sevebildim ama o da birkaç tane tutmak şartıyla. temizlemesi zor birazSiyirdim
orhanekmekci yazdı:Uzun bir aradan sonra gelincik ve iskorpitide gördük tebrikler Birol beyAlkisbereketli afiyet olsun
Teşekkürler Orhan Bey. Seerf
HIDIR yazdı:Alkisboş dönmekte vardı tebrikler
Teşekkürler Hıdır Bey.
MaVrUşGiL yazdı:Birol, balıklar güzel ama manzara ve boğazın havasına hiç bir şeyi değişmem
Aynen bende öyle Serkan..
bucalıfikret yazdı:birol eline sağlık ikiside güzel afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Teşekkürler Fikret Bey.
Rastgele sizede.
doktor yazdı:Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim resimler paylaşım bilgilendirme her zaman ki gibi güzel mustad N 225' İ benim de favori iğnemdir beyaz çapraz damaklı bi iğnedir mırmır avında deniz solucanı ile avlanırken ince olmasının faydasını çok görmüşümdür mırmır avında da dostların kullanmasını tavsiye ederim.Alkis
Teşekkürler Doktor. 225n benimde favorimdir. çok avcı bir iğne. mırmırda denemedim gerçi. onda sapı çentikli iğneler kullanıyorum kurt için. ama denerim tavsiye ediyorsanız. mırmırda uzman sizsiniz.
Rastgele.
araphüso26 yazdı:bu gelincikleri hep yayın balığına benzetiyorum.. iskorpitler ise cidden korkunç.. tinede güzel balıklar tebrikler birol
Teşekkürler Hüseyin Bey. Evet gelincikler yayına çok benziyor. yayının minyatürü gibiBobo
ama dişli ve karadaki gelincik gibi vahşi bir balıktır. göründüğü gibi masum değildir.
u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Birol kardeşAlkis

Teşekkürler Ümit Bey.
Bul
Bereketli olsun Birol,menü de tam bir bomba..Smile
Bul
10 dakika evvel babamla iskorpit ve çorbasını konuşuyorduk,iskorpite yatsak çorba içsek dedik geldim konuyu açtım ve iskorpit konusunu gördüm,sanıyorum yarın iskorpit için ugraşırız artık Gulumseafiyet olsun birolGulumse
Bul
Bereketli olsun Birolcum.
Bu seferi biraz düşük gördüm senin performansına göre.
Demekki Boğazda hiç balık yoktu.
Ellerine sağlık.Afiyet olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24.11.2015 tahsinm.gece mesaine diye çıkmıştım. tahsinmersin 16 2,182 01-12-2015, 23:02
Son Yorum: tahsinmersin
  Mesai arkadaşlarımla Avımız yalnız balıkçı 5 1,148 27-10-2013, 12:32
Son Yorum: Cahit Acun
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 3,042 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  Bucalı abilerimle Narlıdere avımız Cihan Deniz 49 5,760 21-10-2012, 01:31
Son Yorum: Cihan Deniz
  Tatlısu avımız,havyarlı sazanlar ve tebliğin 13.madde-ç bendi emrepasa 4 1,425 20-10-2012, 12:58
Son Yorum: emrepasa
  yasin ile bıyıklı balık avımız. muratcoskun 24 4,160 24-09-2012, 00:34
Son Yorum: muratcoskun
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,776 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  bursada bıyıklı avımız muratcoskun 21 3,691 23-08-2012, 21:40
Son Yorum: muratcoskun
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,892 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  03.10.2011 Balık Avımız. HAŞİM77 25 4,111 13-10-2011, 22:50
Son Yorum: makineci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi