Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paragatlar calismadi
bucalıfikret yazdı:faruk dikkatimi çekti sardalye'leri bütün takmışın birtanesinden iki tane yem çıkardı gerçi senin bileçeğin faruk çiproya hayran kaldım afiyet'le boğarsın rast gele...AlkisSeerf
tesekkurler Fikret..
dogru biz burada sardalyalari butun takiyoruz,her nedense..
kafadan kancayi bir gecirip,bir ortadan,ve kuyruk tarafa sapliyoruz
dedigin gibi iki ,hatta uc yemde cikabilir..
sizlerede rastgele
Bul
Faruk...

Ellerine sağlık...Bereketli olsun..

İzninle sana birşey soracağım..Parakat yemlenmiş halde iken iğneler boşta olarak gördüm.Misina aradaki yarıklara kıstırılmış gibi görünüyor.

Parakat boşken iğneler ne durumda merak ettim...Daha yakından resimlersen sevinirim...

Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Faruk...

Ellerine sağlık...Bereketli olsun..

İzninle sana birşey soracağım..Parakat yemlenmiş halde iken iğneler boşta olarak gördüm.Misina aradaki yarıklara kıstırılmış gibi görünüyor.

Parakat boşken iğneler ne durumda merak ettim...Daha yakından resimlersen sevinirim...

Selamlar...
tesekkurler Ahmet abi...evet yemli iken ,legen mantarinin kesik aralarina kistiriyoruz,misineye..
yemlenmeye hazir olan paragatin kancalari ,mantara sapli olarak durur..
umarim fotolarda belli olur
sizlerede rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Çok teşekkürler Faruk...

Resimler çok net...Her şey görünüyor..Son soru esas öğrenmek istediğim...İğneler mantara saplanmış olunca paslanmayı nasıl engelliyorsun...

Tekrar teşekkürler...
Bul
tebrıkler abı..camgoz cok guzel oyuncak gıbı duruyor..kusursuz bır hayvan Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
aygroup yazdı:Çok teşekkürler Faruk...

Resimler çok net...Her şey görünüyor..Son soru esas öğrenmek istediğim...İğneler mantara saplanmış olunca paslanmayı nasıl engelliyorsun...

Tekrar teşekkürler...
abi cok kurnazca bir soru...kesinlikle cok akillica..
dedigin gibi,sapli iken yazin sicklarda kuruyor, problem yok,fakat kis aylarinda paragatlari saklarken,kuru ortamlarda saklamak gerekiyor..cunku sapli olan ignelerin uclari hafifte olsa kavriyor kufu..
ben taslik meraya attigim icin ,benim paragatlarim uzun omurlu olmuyor(taslik merada kullanilan paragatlar.kopuyor,kancalar koreliyor ana misine,buruluyor .v s.)..her sene -hemen-hemen yeni yapiyorum...paragatimi kendim yaptigim icin bana fazla pahalliya cikmiyor,eger yaptirirsan,iki katina cikiyor,hem kendi istedigin gibi olmuyor..hem malzeme acisindan,hem olculer acisindan)
Bul
Albatros-gr yazdı:abi cok kurnazca bir soru...kesinlikle cok akillica..
dedigin gibi,sapli iken yazin sicklarda kuruyor, problem yok,fakat kis aylarinda paragatlari saklarken,kuru ortamlarda saklamak gerekiyor..cunku sapli olan ignelerin uclari hafifte olsa kavriyor kufu..
ben taslik meraya attigim icin ,benim paragatlarim uzun omurlu olmuyor(taslik merada kullanilan paragatlar.kopuyor,kancalar koreliyor ana misine,buruluyor .v s.)..her sene -hemen-hemen yeni yapiyorum...paragatimi kendim yaptigim icin bana fazla pahalliya cikmiyor,eger yaptirirsan,iki katina cikiyor,hem kendi istedigin gibi olmuyor..hem malzeme acisindan,hem olculer acisindan)

İltifatına ve verdiğin bilgilere teşekkürler Canım Kardeşim...Gulumse
Bul
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı..camgoz cok guzel oyuncak gıbı duruyor..kusursuz bır hayvan Alkis
tesekkurler Fevzi..
yoklamada cagrini gordum,fakat bu gun dukkanda ogleyi zor yaptimSiyirdim,eve gelirken hemen siestaya..rapor biraz gecikti kusura bakma..sizin gibi genc degiliz,sert programlar artik yoruyor biziBobo
evet camgozun,dikkat edersen renkleride cok guzel
Bul
aygroup yazdı:İltifatına ve verdiğin bilgilere teşekkürler Canım Kardeşim...Gulumse
rica ederim abi...her zaman
asil ben ilgin icin tesekkur ederim76
Bul
[Resim: attachment.php?attachmentid=19655&stc=1&...1249676750]

faruk bizim burda paragatlar sepetten yapıyorlar sizinkiler plastik leğenden orda sepet kullanmıyorlarmı yoksa leğen daha avantajlımı.Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi