Albatros-gr yazdı:anladim abi....balikcilik yaparken kesinlikle senin yaptigin dogru..her seyinle kendini baliga veriyorsun...
ben senin bu anlattiklarini paragatta yapiyorum...yani olayi butun ciddiyetiyle uyguluyorum..
buradan ne netice cikiyor..
demekki herkes en sevdigi av seklini yaparken,butunuyle kendini oraya veriyor....
saygilar
Tabii Faruk...
Bir işi yaparken en iyi şekilde yapmalı...Ben avın her şeklinde olması gerekeni yaparım.Çünkü hepsinin ayrı bir zevki var..Yani oraya isteğinle gidiyorsun..En iyisini yapmalısın...
ustam61 yazdı:Ahmet bey tebrikler.Afiyet olsun .Herkes yapar öyle avcılığı at çek at çek.yayın avcılığı ayrı bir beceri ister.sabır ister.Ama yakaladığında sudan çıkartana kadar verdiği zevki hiç bir balık veremez.ne zaman takla atacağını ne zaman kurşun yemiş gibi fırlayacağını tahmin etmelisin.yorulana kadar onunla güreşmelisin.velhasıl yayın yakalamak zor iştir.tekrar afiyet olsun.
Hayrettin Bey...
Gerçekten dediğiniz gibi...Yayın yakalamanın en zevkli tarafı o balığı çekmek...Benim teşkilat sorunsuz olduğu için kopma falan düşünmüyorum.Onun için bazen kafasını geriye çevirmesine izin veriyorum.O zaman tut tuabilirsen...
Zaten yayının tadını tam almak için onu sudan çıkartmamak lazım.Ne zaman ki artık güçsüz kalıyor ve işin zevki kalmıyor ,o zaman almak gerek..
ahmet abi eline sağlık güzel yayın almışsın afiye olsun ben şuna şaştım şamandıraya nasıl geliyo o zman bende hafta bizim barajda deneyim bakyım canlı yemede gelir bu balık o zamn abi kurbaya gelşdiyse bende haftaya deneyecem canlı yemle inşallah gelir ama bir gelirse çok iri yayınlar varmış bizim barajda ben geçen sene 2 tane tutum ama 4 ,,,5 kg ama dahadaa irisi bir av bayi arkadaşım var gözüm önünde benim gibi yayını dip oltası ile tuttu sülük vardı kancada tartmış 26 kg fotosunu çektiyse sieye yerleştiriim