Yorumları: 1,166
Konuları: 14
blue_zaire yazdı:fıkret abı senın arabanın yuzme ozellıgı varsa gıdelım bı yunanıstana 10 dk yol denızden nolcak 
Buyrun gelin, sabah kahvelerini Faruk Abi paraketesini toplayinca hep birlikte iceriz

.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Albatros-gr yazdı:
Serkan ailemize hosgeldin..iyi paylasimlar
........................................................................................
Beyler ...Serkan aslinda sizlere yabanci degill..benim paragati topladigimda,sabah kahvesi ictigimiz kardesimiz..
Hakan -Serkan ikilisinin diger yarisi
Tesekkurler Faruk Abi, hosbulduk. Bundan sonra aktif olarak bulunacagim forumda.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Sağolasın Serkan aramıza hoşgeldin.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
hoş geldiniz

mırmırlar şahane.. kıskandım valla.
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
tahsinmersin yazdı:Sağolasın Serkan aramıza hoşgeldin.
Tesekkur ederim Tahsin Abi, hosbulduk.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
serkan aramıza hoşgeldin av raporlarını merakla bekliyoruz,bencede acil bir makine alman lazım

rastgele
SinekOltasi yazdı:hoş geldiniz
mırmırlar şahane.. kıskandım valla.
Hosbulduk Burhan, saol.
Buyur gel, beraber tutalim

.
Balik tutmak cok zevkli.
Sabaha kadar oltacilik yapmak muthis bir olay, hele o seher vakti, gun dogarken, limandan balikci teknelerinin gurultusu, hareketliligi olurken, amatorlerin telasi, seyirtmeye gidenler, parakete toplamaya gidenler, denizin sakinligi ve deniz dibinin cok net gorunmesi.... Bunlar muthis. Asil zevk aldigim bunlar, eh birde balik olunca daha da guzel oluyor.
LeVrEkCi yazdı:serkan aramıza hoşgeldin av raporlarını merakla bekliyoruz,bencede acil bir makine alman lazım 
rastgele 
Tesekkurler Nihat Abi, hosbulduk. En kisa zamanda raporlari yazmaya calisacagim.
Bu rapor yazanlar adami kiskandiriyorlar valla. Fotograflar ile olay zaten daha da guzellesiyor, baliklari gormek bambaska, hele Faruk Abininkiler muthis. En kisa zamanda bir fotograf makinesi almak gerek...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
serkan abi aramıza hoşgeldin maşallah yunanistan ekibimiz epey çoğalıyor
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
fish or die yazdı:serkan abi aramıza hoşgeldin maşallah yunanistan ekibimiz epey çoğalıyor 
Teşekkür ederim Murat, hoşbulduk. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Çok uzun zamandan beri zaten takip ediyordum siteyi, bu yüzden de birçok üyeyi tanıyorum, yorumları ve raporları hep takip ediyordum.
İnşallah birgün bir organizasyon yapılır da hep birlikte balıkçılık yaparız.