Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Murki (Murat) geçerken uğradı..
herzamanki gibi çok güzel olmuş tebrikler AlkisAlkisAlkis
Bul
teşekkürler murat Alkisteşeşekkürler mehmet ve erol abi Alkisdemekki nereye gidersen ve nereden geçersen mutlaka AMATORBALIKCİ.NET sitesinden mutlaka bir arkadaşla buluşma fırsatı olur ve bundan dolayı çok memnun oluyorum iyiki varsınız...AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
murat aradı beni nerdesin bi konuşalım diye.işte olduğumu ama lakerdalarla buluşabileceğini söyledim .lakerda ya tlf ettim oda saolsun hemen erol u aramış güzel bi buluşma olmuş işte katılamadığım için üzgünüm aranızda olmak isterdim ama iş durumundan olmadı bidaki sefere .AlkisAffetmurat bidakine erkenden ara bunu saymadımSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bunlar çok güzel şeyler devamlarını dilerim tebrikler.Alkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
kasap100 yazdı:Sitemizin klasiği güzel bir buluşma daha...
Tüm arkadaşları tebrik ederimAlkis

orhanekmekci yazdı:Çok özel bir kare daha,tebriklerAlkisSeerf

Olağanlaştı değilmi.
Bu güzellikleri başka yerde gören,bilen,duyan varsa bildirsin lütfen merak ediyorum...
Tebrikler.Harikasınız.Çok güzel.Bayılıyorum.
Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis Alkis
Bul
evet kim hangi şehirden geçerse geçsin birbirine uğramadan dönmüyor işte budur dostluk muhabbet Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Türkiyenin hemen hemen her yerinde bir üyemiz var ve çok güzeldir ki herkes iletişim halinde ve hatta geçerken bile uğranılmamazlık yapılmayan sağlam dostluklara sahibiz.
Ne mutlu bize...
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
Mehmet abiye ve Erol abiye (tabiki Erden abiyede) ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Her biriniz ailenin birer bireyleri, ender zamanlarda buluşma fırsatı yakalasakta her zaman her biriniz aklımdasınız. Gönül isterki her fırsatta buluşmayı. Tabiki buda mümkün olmuyor. Ama fırsatlarıda kaçırmamak gerekli diye düşünüyorum. Bizim sitemiz ev gibi buluşma noktası. aynen baba ocağı gibi. Hepinizi çok seviyorum. Saygılar.76
Bul
Çok güzel olmuş misafirperverliğinizi bilmeyen yok mehmet abim ve erol abi çok iyisiniz..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ALTAYLI yine Yalova'ya uğradı.. Lakerda 17 3,855 18-05-2011, 22:44
Son Yorum: yalova tatar
  murki YALOVA da yalova tatar 54 6,131 13-10-2010, 23:35
Son Yorum: yalova tatar
  geçiyordu uğradı :) araphüso26 28 3,281 30-03-2010, 15:28
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  murat aydına teşekkür maceratorr 12 2,620 28-10-2008, 19:09
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi