Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket maci
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Faruk bey yıne bır muhtesem ava ımza atmıssınız.
allah daha buyuklerını nasıp etsın Affet

Saygılarımla ,
tesekkurler Fuat
evet guzel bir av oldu..
sizlerede rastgele
Bul
Farukcum maç süper olmuş.
Galiba biraz orantısız güç kullanmışsınız.
Sizin takım daha güçlüymüş.
Allah gücünüzü azaltmasın.
Bütün böyle maçlar sizin galibiyetinizle bitsin.
Hafta sonu oynanacak maçtada başarılar dilerim.
Afiyet şeker olsun.Sağlıkla.
Bul
yycolak yazdı:Farukcum maç süper olmuş.
Galiba biraz orantısız güç kullanmışsınız.
Sizin takım daha güçlüymüş.
Allah gücünüzü azaltmasın.
Bütün böyle maçlar sizin galibiyetinizle bitsin.
Hafta sonu oynanacak maçtada başarılar dilerim.
Afiyet şeker olsun.Sağlıkla.
tesekkurler Yalcin...
yok abi orantisiz guc onlar kullaniyordu..devamli oyuncu degistiriyorlardiSiyirdim
maclarda.... hepimizin galip gelmesi dileklerim ile
Bul
Güzel Bir Karşılaşma Olmuş Gerçekten Faruk abi Bereketli ve Afiyet olsun Rastgele
Bul
Faruk abi güzel maç olmuş, karagözler 3 lük atış olmuş, eşkina ilede smacı vurup maçı bitirmişsiniz. tebrikler..

afiyet olsun.
Bul
FuRkAn * yazdı:Güzel Bir Karşılaşma Olmuş Gerçekten Faruk abi Bereketli ve Afiyet olsun Rastgele
tesekkurler Furkan..
cok guzel ve heyecanli bir macti..sizlerede rastgele
meteor yazdı:Faruk abi güzel maç olmuş, karagözler 3 lük atış olmuş, eşkina ilede smacı vurup maçı bitirmişsiniz. tebrikler..

afiyet olsun.
tesekkurler Orhan....dogru karagozler hakikaten 3luk atisti
sizlerede rastgele
Bul
Faruk Abi tebrikler Alkis, balıklar hakikaten sabah dediğin kadar varmış. Afiyet olsun.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Maşallah,yemli çok iyi gidiyor Faruk karagöz mercan eşkinalarda muhteşem görünüyor.Bereketli afiyet olsunAlkisbu arada Adnan kardeşimizinde ellerine sağlık kendisinide aramızda görmek isteriz,selamlarGulumse
Bornova - izmir
Bul
Abi gerçekten de sürpriz ve çok hoş bir başlık atmışsın.Çünkü ben de "kimlerin maçı vardı bugün" diye düşünüverdim bir an SiyirdimAma sizin maç çok güzelmiş , çünkü oyuncular çok iyi Abi Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
cranium yazdı:Faruk Abi tebrikler Alkis, balıklar hakikaten sabah dediğin kadar varmış. Afiyet olsun.
tesekkurler Serkan....evet baliklarin asil,,oylari cok guzeldi..
orhanekmekci yazdı:Maşallah,yemli çok iyi gidiyor Faruk karagöz mercan eşkinalarda muhteşem görünüyor.Bereketli afiyet olsunAlkisbu arada Adnan kardeşimizinde ellerine sağlık kendisinide aramızda görmek isteriz,selamlarGulumse
tesekkurler Orhan abi..aksamki yemli bir baskaydi...Adnan`a selamini iletecegim..rastgele
thunderbolt yazdı:Abi gerçekten de sürpriz ve çok hoş bir başlık atmışsın.Çünkü ben de "kimlerin maçı vardı bugün" diye düşünüverdim bir an SiyirdimAma sizin maç çok güzelmiş , çünkü oyuncular çok iyi Abi Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
tesekkurler Nedim...basligi begendigine sevindim...karsi taraf oyunculari cok iyiydi,macinda kalitesi oradan kaynaklaniyorduSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi