27-08-2009, 15:20
bestvz yazdı:tesekkurler FuatTebrıkler Faruk bey yıne bır muhtesem ava ımza atmıssınız.
allah daha buyuklerını nasıp etsın
Saygılarımla ,
evet guzel bir av oldu..
sizlerede rastgele
Basket maci
|
27-08-2009, 15:20
bestvz yazdı:tesekkurler Fuat evet guzel bir av oldu.. sizlerede rastgele
27-08-2009, 15:21
Farukcum maç süper olmuş.
Galiba biraz orantısız güç kullanmışsınız. Sizin takım daha güçlüymüş. Allah gücünüzü azaltmasın. Bütün böyle maçlar sizin galibiyetinizle bitsin. Hafta sonu oynanacak maçtada başarılar dilerim. Afiyet şeker olsun.Sağlıkla.
27-08-2009, 15:24
yycolak yazdı:Farukcum maç süper olmuş.tesekkurler Yalcin... yok abi orantisiz guc onlar kullaniyordu..devamli oyuncu degistiriyorlardi ![]() maclarda.... hepimizin galip gelmesi dileklerim ile
27-08-2009, 15:28
Güzel Bir Karşılaşma Olmuş Gerçekten Faruk abi Bereketli ve Afiyet olsun Rastgele
27-08-2009, 15:33
Faruk abi güzel maç olmuş, karagözler 3 lük atış olmuş, eşkina ilede smacı vurup maçı bitirmişsiniz. tebrikler..
afiyet olsun.
27-08-2009, 15:35
FuRkAn * yazdı:Güzel Bir Karşılaşma Olmuş Gerçekten Faruk abi Bereketli ve Afiyet olsun Rastgeletesekkurler Furkan.. cok guzel ve heyecanli bir macti..sizlerede rastgele meteor yazdı:Faruk abi güzel maç olmuş, karagözler 3 lük atış olmuş, eşkina ilede smacı vurup maçı bitirmişsiniz. tebrikler..tesekkurler Orhan....dogru karagozler hakikaten 3luk atisti sizlerede rastgele
27-08-2009, 15:37
Faruk Abi tebrikler
![]()
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
27-08-2009, 16:56
Maşallah,yemli çok iyi gidiyor Faruk karagöz mercan eşkinalarda muhteşem görünüyor.Bereketli afiyet olsun
![]() ![]()
Bornova - izmir
27-08-2009, 17:04
Abi gerçekten de sürpriz ve çok hoş bir başlık atmışsın.Çünkü ben de "kimlerin maçı vardı bugün" diye düşünüverdim bir an
![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
27-08-2009, 17:44
(Son Düzenleme: 27-08-2009, 22:46, Düzenleyen: Albatros-gr.)
cranium yazdı:Faruk Abi tebriklertesekkurler Serkan....evet baliklarin asil,,oylari cok guzeldi.. orhanekmekci yazdı:Maşallah,yemli çok iyi gidiyor Faruk karagöz mercan eşkinalarda muhteşem görünüyor.Bereketli afiyet olsuntesekkurler Orhan abi..aksamki yemli bir baskaydi...Adnan`a selamini iletecegim..rastgele thunderbolt yazdı:Abi gerçekten de sürpriz ve çok hoş bir başlık atmışsın.Çünkü ben de "kimlerin maçı vardı bugün" diye düşünüverdim bir antesekkurler Nedim...basligi begendigine sevindim...karsi taraf oyunculari cok iyiydi,macinda kalitesi oradan kaynaklaniyordu ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|