Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
salının kefalleri
bende katılıyorum bahadır ve recep arkadaşıma lütfen bilgilerimizi paylaştıkça güzelleşir kafallere diyeçek yok eline sağlık afiyet olsun rast gele.Alkis
Bul
Bereketli olsun İbrahim Hocam.
Bul
hocam, sürekli çuval dolusu kefal resimleri var ama hala detaylar yok. lütfen paylaşalım.

ben yakaladım, alın görün oldu raporlar..

bende aşağıdakileri geçen gün yakaladım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tebrikler İbrahim Alkis benim hiç kefal avladığım yok , bu kefaller nasıl sistemle tutuluyor ? afiyetler Gulumse
Bul
İbrahim arkadaşımız bunları dikkate alacaktır.
Bundan sonra da detaylı raporlarını bekliyor olacağızGulumse
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:İbrahim arkadaşımız bunları dikkate alacaktır.
AlkisAlkisAlkis
Bul
kasap100 yazdı:İbrahim arkadaşımız bunları dikkate alacaktır.

BabyBabyBaby Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
( 04-09-2009 da;bunlar da perşembe günkü balıklarım.mesajları okudum.yakında detaylı bir şekilde ve resimli anlatımım olacak.)
yukarıdaki yazı kefalci hocanın yazısı.belki şu an detayların ve resimleri ile ilgili son çalışmaları yapıyordur.pek yakında açıklıyacaktır,kefaller kaçmadı ya biraz sabırlı olun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:( 04-09-2009 da;bunlar da perşembe günkü balıklarım.mesajları okudum.yakında detaylı bir şekilde ve resimli anlatımım olacak.)
yukarıdaki yazı kefalci hocanın yazısı.belki şu an detayların ve resimleri ile ilgili son çalışmaları yapıyordur.pek yakında açıklıyacaktır,kefaller kaçmadı ya biraz sabırlı olun.

Abi kefaller kaçamıyorlar zaten Hadiordan Derede kefaller bitmeden hocam ayrıntı verse fena olmayacak Wink Belki aynı merada aynı takımla şansını denemek isteyenler olabilir Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
AlkisTebrıkler Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kısa günün kefalleri. kefalcı ibo 6 2,008 01-10-2009, 09:15
Son Yorum: bestvz
  bu sabahın kefalleri tahsinmersin 26 3,586 21-08-2009, 04:25
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi