17-09-2009, 15:32
Fikret abi döktürmüşsün valla..
Eline sağlık..
Teşekkürler
Eline sağlık..
Teşekkürler

Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
windows movie maker prog.dan video ve slayt hazırlama
|
17-09-2009, 15:32
Fikret abi döktürmüşsün valla..
Eline sağlık.. Teşekkürler ![]()
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
Emeklerine sağlık Fikret,bu kadarını yapabilen arkadaşlar kurcaladıkça moviemaker'ın daha bir çok özelliklerini bulacaklar.Ulead ve Pinnacle gibi profösyonel program olmasada hiç de yabana atılacak değil.Videolarınıza harici mikrofon ile ses kaydı,sahneler arasında çeşitli video geçişleri,geçiş efektleri,videonuzda istediğiniz kareye yazı bindirme,videonun başına sonuna,aralara eklediğiniz jenerik yazılar için çeşitli font,boy,renk ve akış türleri seçebilme,çektiğiniz videoyu kliplere bölme,ses ve videoda istemediğiniz bölümleri kırpıp atma,değişik videoları istediğiniz sahnesinden itibaren birbiriyle birleştime....daha sayamadım bir çok özellik var..
İşletim sistemi Türkçe olan arkadaşlar moviemaker programını açıp programın ''yardım'' menüsünü tıkladıklarında tüm bu özelliklerin kullanılışını gayet detaylı va anlaşılır biçimde anlatıldığını görecekler.. Yalnız her formattaki videyu programa aktaramıyorsunuz.Örneğin cep tlf.ile çektiğiniz MOV formatındaki bir video dosyasını bir dönüştürücü program(converter) ile wmv formatına çevirmeniz gerekiyor.(Örneğin Total Video Converter) Ayrıca programın desteklediği resim doyaları (Benim kullandığım vista'da son sürüm moviemaker için) bmp, .dib, .emf, .gif, .jfif, .jpe, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff ve .wmf ; ses dosyaları ise aif, .aifc, .aiff .asf, .au, .mp2, .mp3, .mpa, .snd, .wav ve .wma'dır.
17-09-2009, 21:56
mehmet abi sayende öğrendim yardımlarından dplayı teşekkürler abi dediğin gibi birçok özellikleri var onlarıda yazaçaktım uzun olurdiye yazmadım zaten bunları yapan arkadaşlar onlarıda mutlaka yapaçaktır.evet abi wmv formatına çevirmedinmi kabul etmiyor nasıl ustam öğrenmişmiyim birşeyler eksiklerimiz çok onlarıda yavaş yavaş öğrenmeye çalışırım senin yardımların olmasaydı ben bunları yapamazdım teşekkürler.
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
17-09-2009, 21:58
yalçın bu yoldan git resimleri ve videonu hazırla
![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
17-09-2009, 22:06
bucalıfikret yazdı:mehmet abi sayende öğrendim yardımlarından dplayı teşekkürler abi dediğin gibi birçok özellikleri var onlarıda yazaçaktım uzun olurdiye yazmadım zaten bunları yapan arkadaşlar onlarıda mutlaka yapaçaktır.evet abi wmv formatına çevirmedinmi kabul etmiyor nasıl ustam öğrenmişmiyim birşeyler eksiklerimiz çok onlarıda yavaş yavaş öğrenmeye çalışırım senin yardımların olmasaydı ben bunları yapamazdım teşekkürler.Estağfurullah Fikret önemli olan senin istekli olman.Dediğim gibi zaten programın ''yardım'' menüsü herşeyi en ufak ayrıntısına kadar açıklıyor.Heves eden her arkadaş birkaç denemeden sonra rahatlıkla yapabilir..
17-09-2009, 22:06
cranium yazdı:Fikret Abi helal olsunteşekkürler yardımcı olabildikmi nemutlu bizlere ![]() ![]()
17-09-2009, 22:08
Lakerda yazdı:Estağfurullah Fikret önemli olan senin istekli olman.Dediğim gibi zaten programın ''yardım'' menüsü herşeyi en ufak ayrıntısına kadar açıklıyor.Heves eden her arkadaş birkaç denemeden sonra rahatlıkla yapabilir.. evet abi birde türkçe olması güzel yalçın anladımı bakalım. ![]()
18-09-2009, 01:39
bucalıfikret yazdı:yalçın bu yoldan git resimleri ve videonu hazırla bucalıfikret yazdı:evet abi birde türkçe olması güzelYalçın daha foto yükleyemiyor sen neler istiyorsun ![]() Dur bakalım daha çok var bunlara Ama emeğine sağlık güzel olmuştur herhalde ![]()
18-09-2009, 01:45
Fikret kardeşim çok sağolasın.Ellerine,gözlerine sağlık.
![]() Yani anında görüntü yapmışsın vallahi.Sorduğuma fazlasıyla yanıt vermişsin Fikret.Tekrar teşekkürler,herkesin işine yarayacak eminim. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
uzun olta lüfer avı video | LeVrEkCi | 28 | 7,761 |
09-03-2015, 23:02 Son Yorum: mamuli |
|
Google'a video yüklemek (Resimli anlatım) | Lakerda | 27 | 8,553 |
16-01-2015, 00:17 Son Yorum: Lakerda |
|
karasu organızasyonu slayt | BABUÇ | 20 | 4,193 |
13-03-2012, 14:11 Son Yorum: LeVrEkCi |