Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hepsi 3 tanecik
bereketli olsun tahsin üç tane olsun bizim olsun iyot almak bile yeter bereketli avlar dileğiyle rastgele.AlkisGulumseAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tahsinim eline sağlık lidakinin devamı gelseymiş süper olurmuş bukadar nasipmiş birdahakine daha bollarına rast gele.AlkisAlkisAlkis
Bul
Lakerda yazdı:Bir dahaki sefere daha bollarına inşallah Tahsin,herzaman istenilen olmuyor;deniz ana ne verirse o.Yinede tavalık çıkmış,bizim iskele muhabbetlerinden daha verimli..[Resim: icon7.gif]

sağol abi inşalah daha iyilerini yakalarız.deiğin gibi deniz ananın günü gününü tutmuyor.
gitmesek aklımız kalıyor,hatta beni bile balıktayken gecenin nuhtelif saatlerinde arayıp soran arkadaşlar var.biz gitmediğimizdede aynısı geçerli oluyor.
ufuktan26 yazdı:Tebrikler Tahsin, üç tane diye hayıflanma.Bazen tekini bile zor buluyoruz.Alkis Afiyet olsun..Seerf
doğru diyorsun benim boş geldiğim günler çok olmuştur.hanımdan gene mi balık yok laflarını çok duyduk.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin üç tane olsun bizim olsun iyot almak bile yeter bereketli avlar dileğiyle rastgele.AlkisGulumseAlkis
sağolasın ismail,bizimkide biraz iyot biraz balık oldu.
bucalıfikret yazdı:tahsinim eline sağlık lidakinin devamı gelseymiş süper olurmuş bukadar nasipmiş birdahakine daha bollarına rast gele.AlkisAlkisAlkis

inşallah.lidakileri senin gibi tutamıyoruz.sen bu işin piri oldun .
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tebrikler tahsin bayramlık olmuş nede olsa daha bollarına Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:tebrikler tahsin bayramlık olmuş nede olsa daha bollarına Alkis

sağol Erden daha irileri daha bolları sizlere denk gelir inşallah.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
3 tane de olsa bayramlaşabilmişsiniz Alkis İnşallah bu bayram bizler de elimizi öpmeye gelen çok balık karşılarız Siyirdim Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
sen ustam arifeyi görmüşsün daha biz hala ramazandayız yok bizde hareket hala böyle gidersede tatlısuda olmayacak galiba Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bence çok iyi bir kısmet tahsin ben çok boş geri döndüm.Her zaman kısmetin açık olsun.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bereketli olsun tahsin abi rastgele.
1903:bjk:1903
Bul
thunderbolt yazdı:3 tane de olsa bayramlaşabilmişsiniz Alkis İnşallah bu bayram bizler de elimizi öpmeye gelen çok balık karşılarız Siyirdim Afiyet olsun Seerf
inşallah nasibiniz bol olsun.
Kamil ILIPINAR yazdı:sen ustam arifeyi görmüşsün daha biz hala ramazandayız yok bizde hareket hala böyle gidersede tatlısuda olmayacak galiba Hadiordan
sizinkide bir olsun pir olsun,şöyle irice bir yayın olsun.25 kg den büyük olsun,daha ne olsun.
yalovalı77 yazdı:Bence çok iyi bir kısmet tahsin ben çok boş geri döndüm.Her zaman kısmetin açık olsun.
tabii ki bazen boş dönücez.boş dönmezsek 2-3 balığın kıymetini bilemeyiz.temennilerin içinde teşekkür ederim.
KüçükBalıkçı95 yazdı:bereketli olsun tahsin abi rastgele.

eyvallah küçük balıkçı.
ama orada bayrak doğruda yanındaki rakam olmadı.senin küçük bir tarzan olmanı dilerdim.ben manisasporlu olmadığım halde senede 1-2 defa manisasporun maçlarını izliyorum
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi