Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mercanlarla barıştım
Bereketli olsun çeşit olmuş...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,birde taze yem bulabilsem işler dahada değişekcek.Mercanı yukarı almak hele bugün 60 metrelerdeydim her metresi ayrı keyifli,hatta erkek mercanlar bileGulumsebugün misinanın kancanın azizliğine uğradım bir kaç tanede tekneye alırken kaçırdımHadiordanbalığa kendimi öylesine kaptırmışım sağ elimin işaret parmağının birinci boğumu iptalBobomuzların toplama zamanını bende bilmiyorum arkadaşıma sorayım.Teşekkür ederimSeerf
su senin taze yem problemin varya,inan o kadar guzel meralarin var..hakikaten problem..
al benden de o kadar..yani taze yemin yerini bir sey tutmuyor
artik mercanlara rahat yok...
muzlara gelince oylesine sordum,baktim fotoda halen yesil renktelerde ondan
Bul
.
Orhan ağabey
İnan raporlarını büyük bir huşu içinde okuyorum,
Kendim tutmuş gibi bir o kadar mutlu oluyorum,
Bu arada ben ilk defa muz ağacını/bitkisini bu kadar yakından ve net olarak görmüş oldum,
Ellerinize sağlık,
Arkadaşınıza da hürmet ve selamlar,,,
Bu kadar güzelliği bizlere eriştirdiği için,,,
.
Niyazi - 1967 - 0+
bahçe harika görünüyor, orada vakit geçirmek harikadır..

av çok güzel maşallah çeşit bol..tebrik ederim, afiyet olsun
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba motorun hakkını veriyorsun maşallahın var mercanlar harika yanlız bir sorum var ana beden 0.60 çok değilmi benim açımdan 0.35 olması lazım afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Fiko,teknede el oltasında 0.35 rüzgarlı havada proplem çıkarıyor bugün bendede oldu.En rahatı 0.60 ve üsttü bedende kalın misina fazla sorun olmaz,kösteklerde iş değişiyor.Teşekkür ederimAlkisSeerf

cranium yazdı:Oh maşallah tepsi tepsi balıklar AlkisAlkisAlkis. Afiyet olsun Orhan Abi. Bu günlerde balık sayısı artmaya başladı. Afiyet olsun.
Serkan,bugünler balığın en keyifli zamanı.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun çeşit olmuş...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

Can ARSLAN yazdı:bahçe harika görünüyor, orada vakit geçirmek harikadır..

av çok güzel maşallah çeşit bol..tebrik ederim, afiyet olsun

Teşekkür ederim ArkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
ilerya yazdı:.
Orhan ağabey
İnan raporlarını büyük bir huşu içinde okuyorum,
Kendim tutmuş gibi bir o kadar mutlu oluyorum,
Bu arada ben ilk defa muz ağacını/bitkisini bu kadar yakından ve net olarak görmüş oldum,
Ellerinize sağlık,
Arkadaşınıza da hürmet ve selamlar,,,
Bu kadar güzelliği bizlere eriştirdiği için,,,
.

Teşekkür ederim NiyaziAlkisSenin olaylara bakışın,yorumlarının onda biri bende olsa inanki bugünkü beş saatlik avımında başımdan gecenlerden bir kaç sayfalık yazı dizisi cıkardıBobo Seerfrastgele.
Bornova - izmir
Bul
mercanlar güzel görüntü vermiş çeşit olmuş ama alışkanlık olsa gerek kalamarlar yine tepside senden daha büyüklerini bekliyoruz afiyet olsun babacımAlkisçiçekler muzlar cennet bahçesi gibi Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın afiyet bal şeker olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
araphüso26 yazdı:mercanlar güzel görüntü vermiş çeşit olmuş ama alışkanlık olsa gerek kalamarlar yine tepside senden daha büyüklerini bekliyoruz afiyet olsun babacımAlkisçiçekler muzlar cennet bahçesi gibi Rose

Mercanların görünüşü kadar lezzetlilerSeerfbalığa çıktımmı ille bir oltamı kalamara attıyomBoboteşekkür ederimGulumse
doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın afiyet bal şeker olsun saygılar.Alkis76
Teşekkür ederim ErenSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi