29-09-2009, 22:33
Bereketli olsun çeşit olmuş...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Emrah77
YALOVA
Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
mercanlarla barıştım
|
29-09-2009, 22:33
Bereketli olsun çeşit olmuş...
Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
29-09-2009, 22:37
orhanekmekci yazdı:Faruk,birde taze yem bulabilsem işler dahada değişekcek.Mercanı yukarı almak hele bugün 60 metrelerdeydim her metresi ayrı keyifli,hatta erkek mercanlar bilesu senin taze yem problemin varya,inan o kadar guzel meralarin var..hakikaten problem.. al benden de o kadar..yani taze yemin yerini bir sey tutmuyor artik mercanlara rahat yok... muzlara gelince oylesine sordum,baktim fotoda halen yesil renktelerde ondan
29-09-2009, 22:37
.
Orhan ağabey İnan raporlarını büyük bir huşu içinde okuyorum, Kendim tutmuş gibi bir o kadar mutlu oluyorum, Bu arada ben ilk defa muz ağacını/bitkisini bu kadar yakından ve net olarak görmüş oldum, Ellerinize sağlık, Arkadaşınıza da hürmet ve selamlar,,, Bu kadar güzelliği bizlere eriştirdiği için,,, .
Niyazi - 1967 - 0+
29-09-2009, 22:40
bahçe harika görünüyor, orada vakit geçirmek harikadır..
av çok güzel maşallah çeşit bol..tebrik ederim, afiyet olsun
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
29-09-2009, 23:06
bucalıfikret yazdı:orhan baba motorun hakkını veriyorsun maşallahın var mercanlar harika yanlız bir sorum var ana beden 0.60 çok değilmi benim açımdan 0.35 olması lazım afiyet olsun rast gele.Fiko,teknede el oltasında 0.35 rüzgarlı havada proplem çıkarıyor bugün bendede oldu.En rahatı 0.60 ve üsttü bedende kalın misina fazla sorun olmaz,kösteklerde iş değişiyor.Teşekkür ederim ![]() ![]() cranium yazdı:Oh maşallah tepsi tepsi balıklarSerkan,bugünler balığın en keyifli zamanı.Teşekkür ederim ![]()
Bornova - izmir
29-09-2009, 23:17
Emrah77 yazdı:Bereketli olsun çeşit olmuş... Can ARSLAN yazdı:bahçe harika görünüyor, orada vakit geçirmek harikadır.. Teşekkür ederim Arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
29-09-2009, 23:25
ilerya yazdı:. Teşekkür ederim Niyazi ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
29-09-2009, 23:31
mercanlar güzel görüntü vermiş çeşit olmuş ama alışkanlık olsa gerek kalamarlar yine tepside senden daha büyüklerini bekliyoruz afiyet olsun babacım
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
29-09-2009, 23:36
Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın afiyet bal şeker olsun saygılar.
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
30-09-2009, 00:34
araphüso26 yazdı:mercanlar güzel görüntü vermiş çeşit olmuş ama alışkanlık olsa gerek kalamarlar yine tepside senden daha büyüklerini bekliyoruz afiyet olsun babacım Mercanların görünüşü kadar lezzetliler ![]() ![]() ![]() doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın afiyet bal şeker olsun saygılar.Teşekkür ederim Eren ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|